Derrota digna contra el líder (1-0)

El Juvenil A va caure derrotat per la mínima davant de l’Espanyol, el líder intractable de la Divisió d’Honor. Un gol de Puado als dotze minuts de joc va ser suficient per deixar el Sant Andreu amb les mans buides en el desplaçament més complicat de la temporada.

L’Espanyol, imbatible des del setembre, va gaudir de més oportunitats de gol. La solidesa defensiva del Sant Andreu i la bona actuació de Fajardo van evitar un resultat pitjor pels quadribarrats. El porter quadribarrat va avortar totes les accions de perill dels periquitos. Malgrat això, Puado va batre’l amb un xut des de fora l’àrea.

Tot i el domini dels blanc-i-blaus, els de Rubén García van donar i van anivellar l’encontre a la segona meitat. El Sant Andreu va intentar sortir de camp propi per buscar l’empat, però la superioritat de l’Espanyol va evitar que els andreuencs generessin gaire perill sobre la porteria local. Fajardo va tornar a intervenir en un parell d’ocasions per mantenir viu el Juvenil A fins al xiulet final.

Així doncs, derrota del Sant Andreu davant del líder que deixa l’equip sisè amb 34 punts. La setmana vinent el Juvenil A rebrà al Narcís Sala la Damm, conjunt que ocupa la tercera plaça, en el que serà una altra prova d’altura.

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol (1): Chus, Gonzalo, Pedrosa (Bellido, 72′), Marcel, Édgar, Melendo (Rubio, 89′), Jordan (Martí Soler, 68′), Álex López, Puado, Campuzano i Rivas (Cristopher, 62′).

UE Sant Andreu (0): Fajardo, Carlos García, Max (Iker, 86′), Joel, Almirall, Víctor (Xavi, 84′), José, Kevin, Jalal, Alberto (Carlos Martínez, 56′) i Armengol.

Gol: 1-0 Puado (12′).

Àrbitre: Sr. Calle Martínez. Ha amonestat Rivas (5′), Álex López (51′) pels locals i Joel (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 25ª jornada de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Fotografia: Severiano Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS