Dibuixa la mascota del Sant Andreu!

La UE Sant Andreu engega una iniciativa que pretèn trobar una mascota pel club dissenyada per un dels membres del nostre futbol base o de l’escola de debutants. Aquest diumenge, coincidint amb la presentació del futbol base i el partit contra l’AEC Manlleu, hi haurà una paradeta al Narcís Sala per recollir el full de participació amb les bases del concurs.

Podeu descarregar el Full de participació pel concurs del disseny de la mascota, que inclou les bases, o recollir-lo a la paradeta esmentada. A continuació, resumin els principals elements recollits en les bases d’aquesta iniciativa.

Qui hi pot participar?

Qualsevol membre de l’escola de debutants o del futbol base del club, de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

Condicions

El disseny ha de ser inèdit i se’n garantirà l’anonimat per tal que l’elecció del jurat sigui justa i imparcial. Així mateix, la proposta ha de tenir algun element o valor relacionat amb la UE Sant Andreu o amb el poble de Sant Andreu de Palomar.

Terminis

Les propostes s’han de presentar entre aquest diumenge, 6 de març, a les 10h i el diumenge 20 de març a les 14h, un cop finalitzat el partit del primer equip contra el CE Sabadell ‘B’.

Elecció del disseny guanyador

Un jurat de tres membres escollirà els tres dissenys guanyadors. Un dels jutges serà designat pel Sant Andreu, i els altres dos seran persones relacionades amb el món del disseny i del màrqueting. Els tres dissenys finalistes es publicaran al web i a les xarxes socials del club.

Entre els tres finalistes, l’elecció del guanyador serà per votació popular a la pàgina de Facebook de la UE Sant Andreu. El disseny amb més “M’agrada” serà el guanyador.

Premis

L’autor del disseny escollit per votació popular rebrà la bonificació matrícula i de les quotes del futbol base per la temporada 2016/2017. Els dos finalistes restants rebran la bonificació de la matrícula. A més, es lliuraran diplomes el diumenge 3 d’abril al Narcís Sala abans del partit del primer equip contra el CD Morell.

 

El club desitja rebre molts dissenys per tenir una tria difícil. Us animem a participar-hi.
Molta sort a tothom!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS