El bàsquet sí guanya el derbi (76-67)

Com no podia ser d’una altra manera, el derbi de Sant Andreu va ser un partit dur i tens. Els quadribarrats van imposar-se al Ceissa, cuer de la competició, per nou punts de diferència després d’un matx que va destacar per la quantitat de faltes personlas comeses i per la duresa defensiva.

La pressió dels visitants va dificultar el Sant Andreu durant la primera meitat de l’encontre. Tot i la constància defensiva del Ceissa, els de Josep Gallemí van imposar la seva qualitat per marxar amb un lleuger avantatge al final del primer quart (21-15) i al descans (40-38).

Al darrer tram del derbi, el Ceissa va continuar minant el joc ofensiu del Sant Andreu amb una gran agressivitat defensiva. Tot i això, els quadribarrats van mantenir el marcador a favor al final del tercer quart (56-55) gràcies a l’encert ofensiu. De la mà d’Albert Gasull, el jugador més destacat del partit, el Sant Andreu ha sumat finalment la desena victòria aquesta temporada amb un últim quart en què es va alliberar per acabar guanyant de nou punts (76-67).

D’aquesta manera, els andreuencs es situen a mitja taula i allunyen una mica més la zona baixa de la taula classificatòria. El pròxim diumenge, partit a domicili a Sant Quirze del Vallès (

El Sant Andreu és desè i s’allunya de la part baixa de la classificació. El proper partit serà a la pista del Sant Quirze aquest diumenge 6 de març (19:30 hores).

 

Fotografia: Arxiu (Judit Andreu)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS