El Juvenil A segella la permanència (0-0)

El Juvenil A s’ha assegurat un any més la seva presència a la Divisió d’Honor. Les derrotes de l’Ebro i el Lleida Esportiu el divendres certificaven l’objectiu del Juvenil A aquesta temporada. L’equip de Rubén García va empatar a zero en la seva visita a l’Atlètic Balears tot i jugar en inferioritat numèrica des del minut trenta.

El Sant Andreu va saltar a la gespa de Son Malferit amb els deures fets. La permanència a la butxaca a falta de quatre jornades pel final exemplifica la gran temporada del Juvenil A. Després d’uns bons minuts inicials, amb superioritat andreuenca i una rematada al travesser de Carlos Martínez, els de Rubén García es van quedar amb deu homes a la mitja hora per l’expulsió d’Alberto per segona groga.

Aleshores l’Atlètic Balears va despertar, però la manca d’encert i contundència van afavorir que el Sant Andreu arribés viu al descans. Amb un home menys, els quadribarrats van defensar-se ben posicionats i van intentar sorprendre els mallorquins al contracop a la segona meitat. Finalment, el marcador no es va moure i el Juvenil A va sumar un bon punt.

Un cop garantida la permanència a la Divisió d’Honor, l’objectiu del Sant Andreu és acabar en la sisena posició. Resten nou punts en joc i el Juvenil A és vuitè amb 35 punts, empatat amb el Nàstic. Només dos punts per sobre es troba el San Francisco, rival directe dels quadribarrats, que visitarà el diumenge vinent al Narcís Sala (16h).

FITXA TÈCNICA

At. Baleares (0): Pau, Martorell (Latorre, 75′), Patxi, Blay, Mikel, Dani, Flaquè, Perezagua (Rafa, 45′), Yaka, (Álex, 65′), Capellà i Canals (Josef, 45′).

UE Sant Andreu (0): Fajardo, Ferran (Max, 60′), Almirall, Carlos García, Sierra, Niko, Juanan (Toldra, 60′), Juanjo, Carlos Martínez (José, 60′), Alberto i Iker (Joel, 67′).

Árbitro: Sr. Lara Ortega. Va amonestar Martorell (49′) i Mikel (85′) pels locals i Alberto (23′ i 30′) i Almirall (80′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 27ª Jornada de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat a l’estadi de Son Malferit.

Fotografia: Max Espigol

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS