Gaudir del Lacrosse al Camp del Centenari

Aquest cap de setmana el Camp del Centenari de la UE Sant Andreu acollirà la primera jornada de la Lliga Espanyola de Lacrosse Femenina de la temporada 2016. Aquest esdeveniment, organitzat pel club local Barcelona Bandits Lacrosse, obre la temporada femenina de Lacrosse i comptarà amb la participació dels equips Donosti Wolves Lacrosse, Equipo Sureste, Madrid Lacrosse, a més de les amfitriones Barcelona Bandits Lacrosse.

A més, també es celebraran dos partits de la primera jornada masculina de la Lliga Espanyola de Lacrosse, entre els equips de Sevilla Lacrosse i Barcelona Bandits Lacrosse.

Què és el Lacrosse?

El Lacrosse es un esport d’equip d’origen americà on dos equips es disputen la pilota, que es controla i passa entre els jugadors mitjançant un pal o estic amb l’objectiu de marcar el major número de gols. Ràpid i dinàmic, el Lacrosse es juga amb normes diferents en les seves modalitats masculina i femenina, destacant les grans dosis de contacte que hi ha en la categoria masculina, on els jugadors porten casc i proteccions.

El club Barcelona Bandits Lacrosse organitza aquesta jornada a la ciutat amb l’objectiu d’oferir un gran espectacle de Lacrosse i donar a conèixer aquest esport encara avui poc conegut a Catalunya.  Un esport diferent que pot començar a practicar qualsevol noi o noia de totes les edats tot i no haver-lo provat mai abans. Us esperem a tots per venir a descobrir-lo amb nosaltres!

Calendari

JORNADA LACROSSE LEL FEMENINA 16 (AFICIÓ)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS