La UESA Bàsquet, imparable (68-89)

El Sant Andreu va derrotar clarament el Sant Quirze a domicili i acumula quatre victòries consecutives. Amb aquesta ratxa, l’equip de Josep Gallemí té la permanència pràcticament assegurada i podrà jugar les últimes jornades amb tranquil·litat.

La gran diferència amb què es van imposar els andreuencs reflecteix el domini que van tenir de l’encontre. Tot i les baixes que arrossega el Sant Andreu, els quadribarrats van guanyar el primer quart amb facilitat (19-25). Semblava que el Sant Quirze reaccionava, però els visitants van augmentar la renda fins als onze punts de diferència (29-41) que serien decisius pel segon temps.

De fet, una de les claus de la victòria del Sant Andreu va ser l’encert de Sergi Llorens des de la línia de triple, que va evitar que els vallesans retallessin la diferència al final del tercer quart (48-63). Al darrer període el Sant Quirze va trencar el partit per intentar acostar-se al marcador però els andreuencs van gestionar bé el temps i van poder corre per acabar de certificar la victòria (68-89).

Així doncs, aquesta quarta victòria de manera consecutiva dóna tranquil·litat a l’equip quadribarrat per encarar el tram final de temporada. El Sant Andreu és novè i està pràcticament salvat. La pròxima cita, aquest diumenge a la Trinitat Nova contra l’Orlanda (17:30h).

Fotografia: Arxiu | Judit Andreu

Més en

Primer esdeveniment de la UE Sant Andreu al Senegal per observar el talent dels joves futbolistes del país

Premsa18 de juny de 2019

Segovia continuarà defensant la porteria

Premsa17 de juny de 2019

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019