El Sant Andreu visitarà el Rubí aquest diumenge amb la pressió d’haver de sumar els tres punts o acomiadar-se de la lluita per la promoció. L’equip de Joan Esteva continua arrossegant baixes importants, però la distància de deu punts amb el quart classificat no deixa cap marge d’error si els quadribarrats volen il·lusionar-se en les nou jornades que manquen per la fi del campionat.

La victòria solvent davant del Manlleu ha de donar moral al Sant Andreu per afrontar aquest duel. El Rubí, però, és divuitè i necessita guanyar per escapolir-se de la zona de descens. Els vallesans van derrotar el Sabadell B a domicili la setmana passada demostrant que són un rival a tenir en compte. A més, els rubiencs no donaran cap facilitat donat el contundent 6 a 0 que el Sant Andreu va endossar-li al Narcís Sala.

Els tres punts en joc són vitals pels andreuencs, que s’han autoimposat l’obligació de competir per la zona alta en aquest tram final de temporada. Es tracta d’un encontre important contra un rival que comença a tenir pressió per evitar el descens. Així mateix, les pròximes dues jornades es disputaran al Narcís Sala davant del Sabadell B i del Morell i per tant guanyar a Rubí permetria afrontar aquests dos partits amb la màxima confiança.

Ara bé, el Sant Andreu continua en quadre a causa de les baixes per lesió de Llamas, Noguera, Guerrero, Brian i Xavi Jiménez. Per tant, novament Jordi Méndez i probablement Carlos García formaran part de l’expedició andreuenca que buscarà tres punts per mantenir vives les aspiracions de play off.

UE RUBÍ – UE SANT ANDREU

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 30.
Arbitratge:Rubén Mancera Antón (Maresme), assistit per Josep Faig Pijuán (Figueres) i Jordi Fulla Planas (Girona).
Estadi: Municipal Can Rosés
Horari: diumenge 13 de març, 12h.
Previsió meteorològica: assolellat, uns 14º.

Fotografia: A la primera volta, el Sant Andreu va golejar el Rubí.|| Juanma Ramos

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS