Pas del Juvenil cap a la permanència (2-0)

El Juvenil A ha fet un pas endavant per mantenir la plaça a la Divisió d’Honor en derrotar l’Stadium Casablanca al Narcís Sala. Els gols de Kevin i Valls, un a cada meitat, van permetre a l’equip de Rubén García superar un rival que es va enfonsar amb l’expulsió d’Escarda només començar la segona part.

La diferència en la classificació entre el Sant Andreu i l’Stadium Casablanca no va reflectir-se clarament sobre el terreny de joc fins que els gols van desequilibrar l’enfrontament. El conjunt aragonès, cuer de la categoria, necessitava sumar per aferrar-se a les seves opcions de permanència. L’actitud defensiva dels visitants va dificultar que el Juvenil A desplegués el seu joc habitual. Fins que Kevin va obrir la llauna sobre la mitja hora de partit.

A partir del primer gol l’encontre va fer baixada per un Sant Andreu que a més va gaudir de superioritat numèrica durant gairebé tota la segona meitat a causa de l’expulsió d’Escarda per doble groga. La precipitació per sentenciar el matx va jugar en contra del Juvenil A fins que Valls va anotar a un quart d’hora pel final amb una internada a l’àrea.

La victòria deixa pràcticament segellada la permanència del Juvenil A a la màxima categoria. Els de Rubén García són ara els sisens classificats amb 34 punts, deu per sobre de la zona de descens quan només resten sis jornades pel final de la temporada. Ara bé, la pròxima setmana el Sant Andreu té una visita molt complicada a Sant Adrià per batre’s amb l’Espanyol, el líder de la Divisió d’Honor.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Joan, Carlos (Valls, 57’), Joel, Sierra, Almirall, Kevin, Carlos Martínez, Juanjo, Jalal, Alberto (Kiss, 73’) i Toldrà (Iker, 57’).

Stadium Casablanca (0): Aleta, David, Verda (Pamplona, 73’), Simón (Gomis, 60’), Terrado, Casero, Aitor, Pablo, Escarda, Martín (Carlos Vicente, 73’) i Víctor (Rabadán, 68’).

Gols: 1-0 Kevin (31’), 2-0 Valls (74’).

Àrbitre: Sr. Gordillo Aguilar. Va amonestar Carlos, Almirall, Juanjo i Toldrà pels loclas i Vera, Simón, Víctor i Escarda pels visitants. Va mostrar la targeta vermella a Escarda per acumulació de dues amonestacions.

Incidències: partit corresponent a la 24ª Jornada de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Severiano Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS