S’apropa el Campus de Primavera

Entre els dies 21 i 24 de març la Unió Esportiva Sant Andreu organitza a l’estadi Narcís Sala un Campus de Primavera pensat perquè qualsevol nen o nena pugui gaudir de les vacances jugant a futbol, però també aprendre i millorar la tècnica. Durant el Campus els participants faran sessions d’entrenament, xerrades tàctiques i partits.

El Campus està dirigit per entrenadors titulats de la casa i està adreçat a nens i nenes entre 4 i 16 anys, tot i que les sessions es desenvoluparan per grups d’edat. Els horaris són de 9 a 14h amb la possibilitat d’agafar servei d’acollida entre les 8 i les 9h. Cada dia hi haurà un esmorzar a mig matí i el primer dia s’entregarà una samarreta oficial del Campus de Primavera.

Les tarifes són de 50€ per a membres del futbol base de la Unió Esportiva Sant Andreu i 60€ per a la resta de participants. Per formalitzar la inscripció cal realitzar el pagament i entregar el formulari d’inscripció a les oficines de l’estadi Narcís Sala (carrer Santa Coloma, 39) de dilluns a divendres de 16 a 20h. El darrer dia per realitzar la inscripció és el divendres 18 de març.

Més en

Actes pels 50 anys del Narcís Sala

admin22 de gener de 2020

Daniel Cardozo, nou partner de la UE Sant Andreu

Premsa21 de gener de 2020

Derrotes del Femení A i Femení B

Premsa20 de gener de 2020

Els darrers minuts passen factura (2-0)

Premsa20 de gener de 2020