S’apropa el Campus de Primavera

Entre els dies 21 i 24 de març la Unió Esportiva Sant Andreu organitza a l’estadi Narcís Sala un Campus de Primavera pensat perquè qualsevol nen o nena pugui gaudir de les vacances jugant a futbol, però també aprendre i millorar la tècnica. Durant el Campus els participants faran sessions d’entrenament, xerrades tàctiques i partits.

El Campus està dirigit per entrenadors titulats de la casa i està adreçat a nens i nenes entre 4 i 16 anys, tot i que les sessions es desenvoluparan per grups d’edat. Els horaris són de 9 a 14h amb la possibilitat d’agafar servei d’acollida entre les 8 i les 9h. Cada dia hi haurà un esmorzar a mig matí i el primer dia s’entregarà una samarreta oficial del Campus de Primavera.

Les tarifes són de 50€ per a membres del futbol base de la Unió Esportiva Sant Andreu i 60€ per a la resta de participants. Per formalitzar la inscripció cal realitzar el pagament i entregar el formulari d’inscripció a les oficines de l’estadi Narcís Sala (carrer Santa Coloma, 39) de dilluns a divendres de 16 a 20h. El darrer dia per realitzar la inscripció és el divendres 18 de març.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS