Solidaritat i futbol base van de la mà

Aquest diumenge el futbol base de la UE Sant Andreu es bolcarà amb la causa solidària de la recollida d’aliments pel Rebost de Sant Andreu. Aprofitant el partit del primer equip, tant alguns delegats com jugadors de les categories inferiors del club col·laboraran voluntàriament en recaptar els aliments de primera necessitat que aportin els socis i aficionats andreuencs.

En la darrera acció solidària del club, la recollida de diners destinats a l’ONG Proactiva Open Arms en l’ajuda dels refugiats sirians durant l’encontre amb el Terrassa FC, els delegats ja van col·laborar amb el club en la recollida dels diners que els assistents van aportar a la causa.

Si algun delegat i jugador vol fer de voluntari, preguem que es posi en contacte amb el seu entrenador o amb els coordinadors del futbol base. Aquest fet demostra, un cop més, la gran implicació del futbol base de la UE Sant Andreu amb les accions socials del club.

Recordem a més que l’entrada pel partit entre el Sant Andreu i el Sabadell B es podrà pagar aportant un lot d’aliments de primera necessitat per un valor mínim de 6 euros.

Fotografia: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS