Tres punts per recuperar moral

No hi ha pausa. Després de la severa derrota a Peralada, el Sant Andreu tanca la setmana rebent l’AEC Manlleu al Narcís Sala. Si bé les aspiracions pel play off comencen a quedar llunyanes, els de Joan Esteva necessiten retrobar-se amb la victòria i sumar tres punts que donarien moral a l’equip després de la desfeta de dimecres a l’Empordà.

No obstant això, el Manlleu arriba a Barcelona amb una carta de presentació temible: nou victòries de les dotze d’aquesta temporada les ha sumades fora de casa. Un rival que es creix lluny de la Plana de Vic però que alhora es troba immers en la pitjor ratxa de la seva temporada, amb només una victòria en les últimes sis jornades.

De fet, un dels tres partits que els manlleuencs han guanyat al seu feu va ser precisament contra el Sant Andreu (2-0), un encontre que va significar el canvi d’entrenador a la banqueta dels quadribarrats. Per tant, no val a badar davant d’un dels visitants més incòmodes de la categoria. En cas de victòria, els andreuencs superarien els manlleuencs a la classificació.

Les lesions que arrossega el Sant Andreu condicionen Joan Esteva una jornada més. Les baixes de Llamas per sanció i les de Noguera, Guerrero, Brian i Xavi Jiménez per lesió podrien donar entrada a la convocatòria d’algun juvenil. A més, Rubén Carreras és dubte. Pel que fa al Manlleu, no podrà comptar amb els lesionats Roger Peña ni Òscar Uroz.

UE Sant Andreu – AEC Manlleu


Tercera Divisió (Grup V)
: Jornada 29.
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Sergi Font Portell i Jesús Martínez Navarro.
Estadi: Narcís Sala.
Horari: diumenge 6 de març, 12h.
Previsió meteorològica: cel tapat, uns 14º.

Fotografia: El Manlleu va superar el Sant Andreu a la primera volta. | AEC Manlleu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS