Bon punt del Femení (3-3)

El Sant Andreu ha arrencat un empat en una de les visites més complicades de la temporada. Tot i un gran inici i una renda de tres gols a favor, les quadribarrades es van veure sorpreses per la reacció del Sant Pere Pescador al segon temps. Finalment, un punt que les andreuenques haguessin donat per bo abans de començar l’encontre.

Una crònica de Carla Borràs (futfem.cat)

El Sant Andreu s’ha convertit en la bèstia negra del Sant Pere. Els dos partits jugats aquesta temporada han acabat en empat. Els gols que no es van veure en la primera volta (0-0) s’han vist aquest diumenge a l’Alt Empordà. Fins a sis gols s’han anotat al Municipal de Sant Pere, on el vent ha estat un dels principals protagonistes.

La primera part ha estat favorable al Sant Andreu, qui aprofitant la tramuntana ha aconseguit posar-se per davant al cap de quatre minuts de joc. Susi ha tret rèdit d’una passada d’Andrea Agudo per avançar les quadribarrades. Amb el partit de cara, les barcelonines s’han sentit molt còmodes sobre terreny de joc, mentre que el Sant Pere, descol·locat, s’ha vist per sota només començar. “Ha estat una primera part difícil”, ha reconegut Joan Pont. “No hem sabut realitzar el nostre joc a causa de la pressió del rival i pel fort vent que bufava en contra”, ha afegit el tècnic gironí.

Al quart d’hora de joc, el Sant Andreu ha ampliat distàncies mitjançant una falta executada per Maria Rubio, que amb l’ajuda del vent ha sorprès Ariadna establint el 0-2. Amb el partit encaminat, les noies de Carlos Sánchez s’han sentit com a casa. L’alegria, però, s’acabaria a l’inici de la segona meitat, quan el Sant Pere s’ha trobat amb el vent a favor.

Tot i així, ha estat novament el Sant Andreu qui ha donat la sorpresa. Deu minuts després de la represa, Carla Sagré ha fet el tercer gol de la tarda. Semblava que la victòria seria quadribarrada, però el factor atmosfèric ha condicionat el joc. “Hem intentat aprendre dels errors que han comès elles a la primera part, però tot i així ha estat molt complicat jugar”, s’ha lamentat Carlos Sánchez, entrenador del Sant Andreu.

Amb el partit coll amunt, les groc-i-negre s’anaven apropant amb perill a la porteria de Natàlia López. Tània ha estat la primera a retallar distàncies, abans que les gironines hagin cregut en la remuntada. Quan restaven 25 minuts, Sílvia Masferrer ha estret el resultat obrint el partit amb el 2-3. Poc després, Tània ha fet el seu doblet particular per aconseguir la igualada. “L’equip ha reaccionat de la millor manera, pressionant en tot moment i buscant espais de joc amb els que hem aconseguit arribar a porteria fins a empatar”, ha apuntat Pont.

Les gironines han empatat el partit en només quinze minuts de joc, però han estat incapaces de fer el gol de la victòria en els vint minuts finals. El Sant Andreu ha defensat amb ungles i dents el punt que sumava, resistint fins al xiulet final. “Hem defensat com hem pogut perquè sumar un punt a Sant Pere era molt important” ha reconegut Carlos Sánchez.

El que ha semblat gairebé una victòria per a les barcelonines és una derrota per a les gironines, qui ja han quedat descartades per la lluita pel títol de Lliga, en ser quartes amb 53 punts. “Els últims partits hem tingut molta mala sort perquè les jugadores fan un gran esforç i no són recompensades”, s’ha lamentat Joan Pont. El Sant Andreu, per la seva part, segueix en la dotzena posició amb 23 punts, eixamplant fins als nou la distància respecte del descens després de la derrota el Santpedor davant l’Atlètic Prat (1-2).

FITXA TÈCNICA

FC Sant Pere Pescador (3): González, Gallegos, Mateos, Denis, Martínez, Jacas, Taïs Garcia, Pont, Sílvia Masferrer, Mateos i Sara Garcia.

UE Sant Andreu (3): López, Castelo, Lorenzo, Mariona Masferrer, Borgstrom, Blanchard, Rubio, Saladrich, Poza, Vázquez i Agudo. També va jugar Sagré.

Gols: 0-1 Vázquez (4′), 0-2 Rubio (16′), 0-3 Sagré (56′), 1-3 Martínez (59′), 2-3 Sílvia Masferrer (65′), 3-3 Martínez (71′).

Àrbitre: Sr. Montbrau Morcillo (del. Figueres). Ha amonestat Pont (47) i Sílvia Masferrer (55′) per les locals i Mariona Masferrer (43′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 25 de la Preferent Femení (Grup I), disputat al Municipal Sant Pere Pescador.

Fotografia: Pedro Salado

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS