Comunicat oficial de la UE Sant Andreu

Davant les manifestacions del grup de directius dimissionaris d’aquest dijous, el president Manuel Camino desitja puntualitzar alguns dels temes que van aparèixer durant la compareixença, amb ànim de tancar tota polèmica i aquesta setmana negra i perjudicial per la UE Sant Andreu.

Economia del club

El president Camino declara que “mai he dit que el club no té deutes” i assenyala que “tothom coneix la sanció injusta de la Seguretat Social per cinc clubs catalans”. Reconeix que aquest tema el preocupa, però que s’estan buscant vies per poder afrontar-lo.

Així mateix, com s’ha indicat aquesta setmana, en l’assemblea social que es convocarà per tots els socis i aficionats de la UE Sant Andreu s’exposaran tots els comptes del club.

Servei de neteja

La carta mostrada pel grup dimissionari no desmenteix res. El president Camino mai ha manifestat públicament que no es deguin diners a l’empresa que proveïa del servei de neteja fins el passat 31 de març a causa del seu elevat cost. Així mateix, el contacte amb aquesta empresa no el gestionava directament el president, si no un dels directius dimissionaris, i es va actuar tard i malament. Tampoc s’ha afirmat públicament que la represa del servei de neteja hagi estat amb l’empresa citada.

Ara bé, les instal·lacions estan en condicions òptimes, com es pot comprovar, i aquest problema ja està resolt.

Àmbit esportiu

El president Camino va demanar disculpes públicament per haver entrat al vestidor del primer equip durant el descans d’un partit. Tanmateix, admet que es va reunir amb l’entrenador, Joan Esteva, per demanar minuts per Xavi Pluvins i Felipe Sa. No obstant això, creu que és inadmissible que se l’acusi de voler intervenir en la feina dels tècnics perquè només va reunir-s’hi pel motiu citat.

Nòmines dels treballadors del club

A dia d’avui, tant els jugadors, com els tècnics, com la resta de membres de l’entitat estan al corrent dels seus pagaments. En conseqüencia, el club demana calma perquè no hi ha cap motiu per l’alarmisme.

El president Camino i la resta de la directiva esperen que es tanqui el malaurat capítol d’aquesta setmana per centrar tots els seus esforços en acabar bé aquesta temporada i planificar la següent amb totes les garanties.

Més en

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019

El Femení B completa un bon cap de setmana

Premsa1 de desembre de 2019

El Juvenil A perd la bona dinàmica (0-1)

Premsa1 de desembre de 2019