Confirmar les bones sensacions a casa

El Sant Andreu rep aquest diumenge el Vilafranca (18h) al Narcís Sala. Els de Joan Esteva volen tornar a guanyar a casa després de recuperar sensacions a Ascó, però davant tindran un Vilafranca que es juga entrar a les places de promoció. Santi Triguero rebrà un homenatge en els instants previs a l’encontre.

Sens dubte serà un partit especial per Triguero, que tornarà a trepitjar la gespa del Narcís Sala en partit oficial onze anys després de marxar del Sant Andreu. El Vilafranca presentarà batalla perquè necessita els tres punts per continuar aspirant a jugar la promoció. No obstant això, el Sant Andreu vol donar una bona imatge a la seva afició i guanyar després de la darrera derrota a casa contra el Cerdanyola.

El Sant Andreu és vuitè amb 50 punts, mentre que el Vilafranca és cinquè amb 60, a dos punts del quart classificat. La victòria al Narcís Sala és obligada per l’equip de l’Alt Penedès per mantenir totes les opcions. Els d’Iván Moreno van derrotar el Sant Andreu en el partit de la primera volta per 2 a 0, però va ser un duel igualat que no va decantar-se fins la recta final.

Esteva recupera Manu Viale i Iván Fuentes després d’haver complert amb les sancions corresponents, però perd Brian Canalejo. El migcampista torna a Llagostera fruit d’un acord entre ambdós clubs. L’entrenador quadribarrat tampoc podrà comptar amb els lesionats habituals: Noguera, Guerrero, Xavi Jiménez i Gissi. A més de Jordi Méndez, dos juvenils més entraran a la convocatòria final. Per part del Vilafranca, el defensa David Fontanils serà baixa per sanció.

UE SANT ANDREU – FC VILAFRANCA

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 36
Arbitratge: Brian Díaz Díaz (del. Vallès Occidental), assistit per Sergio Álvarez Ubric (Vallès Occidental) i Miguel Enriquez Expósito (Vallès Occidental).
Estadi: Narcís Sala
Horari: diumenge 1 de maig, 18h
Previsió meteorològica: assolellat, uns 15º.

Fotografia: Judit Andreu

Més en

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017

El Juvenil A comença la segona volta

Premsa9 de desembre de 2017

El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

Premsa5 de desembre de 2017