El Sant Andreu rep aquest diumenge (12h) el Morell al Narcís Sala un cop passada la setmana de descans per la Setmana Santa. Els quadribarrats necessiten tornar a guanyar a casa després de la darrera derrota contra el Sabadell B i donar una bona imatge.

La derrota contra el filial vallesà va deixar el vestidor andreuenc molt tocat. Les opcions de lluitar, almenys, per la quarta plaça fins el final són cada vegada més remotes. Ara bé, per orgull i honor el Sant Andreu no vol renunciar a competir el màxim de jornades possibles per acabar la temporada en la millor posició possible.

Un nou contratemps s’ha sumat aquesta setmana, la lesió de Kevin Gissi. El pitxitxi andreuenc es perdrà el que resta de temporada a causa d’una fissura en un dit d’un peu. La baixa del ‘9’ es suma a les de Noguera, Llamas i Xavi Jiménez, que continuen els seus processos de recuperació. A més, Manu Viale està sancionat per acumulació d’amonestacions. Amb qui sí podrà comptar Joan Esteva és Dani Guerrero, que ha deixat enrere les molèsties físiques del darrer mes.

Ara mateix el quart classificat és el Vilafranca amb 54 punts, mentre que el Sant Andreu és setè amb 44. Ara bé, l’altre rival directe pels primers llocs és el Muntanyesa, vuit punts per sobre. Tot i que els andreuencs tenen duels directes contra ambdós equips, només resten 21 punts en joc. Una missió pràcticament impossible.

El Morell arriba al Narcís Sala en una situació límit. Penúltim amb 27 punts, l’equip tarragoní està a cinc de la permanència i necessita sumar punts per escapar-se de la zona crítica. Un rival, per tant, complicat per la pressió del descens. Els de Jesús Mariano Angoy tenen les baixes de Jaime i Brull per sanció.

UE SANT ANDREU – CD MORELL

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 32.
Arbitratge: Israel Gómez Hernández (del. Lleida), assistit per Jesús Gimeno Solans (del. Lleida) i Arnau Capdevila Espitia (del. Lleida).
Estadi: Narcís Sala.
Horari: diumenge 3 d’abril, 12h.
Previsió meteorològica: ennuvolat, uns 15º.

Fotografia: El Sant Andreu va guanyar el Morell a la primera volta. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS