El Femení, gairebé salvat (2-1)

El Femení de la UE Sant Andreu està a només un punt de certificar la permanència a la categoria Preferent. Les jugadores de Carlos Sánchez van remuntar dissabte contra la Penya Barcelonista Lloret de Mar amb gols de Castelo i Agudo en un partit que s’havia complicat al primer temps.

La remuntada, a més, va servir per retrobar-se amb la victòria després de set jornades sense guanyar. L’equip andreuenc havia deixat bones sensacions en els darrers encontres, especialment la setmana passada a Sant Pere Pescador, però faltava acabar de donar un pas definitiu.

Les visitants, ja descendides a Primera Catalana, van colpejar primer mitjançant Ana Núria Rios. A la segona part, el Sant Andreu va reaccionar gràcies a l’empat de Gemma Castelo. En la recta final de l’encontre, les quadribarrades van aconseguir la victòria gràcies a un gol d’Andrea Agudo.

A falta de quatre jornades pel final del campionat, el Sant Andreu té onze punts de marge sobre el Santpedor, equip que marca la zona de descens. Ara per ara les andreuenques són dotzenes amb 26 punts. Per tant, amb només un punt o una derrota de les bagenques, l’equip de Carlos Sánchez certificaria la permanència.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Llop, Castelo, Riera, Esquena, Borgstrom, Masferrer, Rubio, Saladrich, Agudo, Poza i Vázquez.

PB Lloret de Mar (1): Kostadinova, Gallego, Pesado, Rios, Izquierdo, Pino, Enrich, Garcia, Sepulveda, Esteve i Farran.

Gols: 0-1 Rios (27′), 1-1 Castelo (68′), 2-1 Agudo (79′).

Àrbitre: Sra. Acevedo Dudley (del. Barcelona). Va amonestar Gallego (34′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 26 del Preferent Femení (Grup I), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Arxiu || Sergio Reches (futfem.cat)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS