El Femení no aixeca el cap (2-3)

El Sant Andreu acumula sis jornades sense guanyar. La Guineueta va derrotar les quadribarrades al Narcís Sala en un partit farcit de gols. Dues vegades van avançar-se les visitants i dues vegades van empatar les locals gràcies a Agudo i Saladrich, però finalment la moneda va caure a favor de l’equip de Nou Barris.

Una crònica de Carla Borràs (futfem.cat)

Ambdós equips necessitaven donar el màxim de si per aconseguir els 3 punts d’un partit que de ben segur estaria molt disputat. Tenint en compte els precedents, el pronòstic no estava clar: el Sant Andreu es va imposar en un amistós de pretemporada a Nou Barris per 2 a 3 i, quatre mesos més tard, ja en competició oficial era la Guineueta qui superava a les quadribarrades per 2 a 1.

Tot i les baixes, el Sant Andreu ha sortit amb molta predisposició sobre el camp i ràpidament ha aconseguit el control del joc i el domini de la pilota. La Guineueta, ben situada en defensa, esperava per sortir al contraatac i d’aquesta manera ha arribat el gol de les de Nou Barris. Al quart d’hora de partit, les visitants han aprofitat una bona jugada a la contra entre Sandra i Vero per a què Tamara, des de segona línia, obrís el marcador.

Amb el resultat advers el Sant Andreu ha mantingut el mateix guió i ha obtingut el premi de l’empat 7 minuts més tard gràcies a un xut d’Andrea Agudo des de la frontal de l’àrea. “Hem sabut reaccionar molt bé al primer gol i això ens ha permès empatar ben ràpid”, ha sentenciat Carlos Sánchez, entrenador quadribarrat.

Novament, el resultat era d’empat i el control seguia sent local. Cap equip aconseguia arribar insistentment a l’àrea contrària tot i que el pes del partit el portava el Sant Andreu. “Estaven millor posicionades al camp”, ha reconegut Álvaro Rodríguez, entrenador de la Guineueta, “encara que el joc estava concentrat al mig del camp i no s’han generat gaires ocasions”, afegeix.

Quan semblava que s’arribaria al descans amb l’empat a un, la Guineueta, altra vegada al contraatac, ha aconseguit avançar-se al marcador gràcies al segon gol de Tamara. Aquest gol ha descol·locat el Sant Andreu que estava aconseguit dominar el partit.

La segona part ha començat molt esbojarrada quan als 5 minuts Anna Saladrich ha tornat a igualar el matx gràcies a una rematada de cap. Sense temps per gaudir de l’empat Vero ha avançat la Guineuta per tercera vegada. “El tercer gol pràcticament ens ha matat perquè no hem sabut reaccionar”, reconeix Carlos Sánchez.

Amb el partit coll amunt, el Sant Andreu ha buscat de totes les maneres possibles el gol per tornar a igualar el matx, però la sort i l’encert no han estat de cara. “Hem tingut ocasions però no hem sabut finalitzar, toca aprendre dels errors”, afegeix l’entrenador quadribarrat. Amb el 2 a 3, el marcador ja no s’ha tornat a moure i la Guineueta s’emporta els 3 punts d’un Narcís Sala que aquesta temporada no està donant gaires alegries a les quadribarrades.

Álvaro Rodríguez estava molt satisfet al final del partit: “Estem molt contents dels 3 punts i del bon treball defensiu de l’equip”. Carlos Sánchez, en canvi, decebut d’una nova derrota de l’equip: “No hem jugat malament però elles han fet molt bé el seu joc, ja toca pensar en la setmana que ve per intentar guanyar”.
Amb la derrota el Sant Andreu segueix a la dotzena posició amb 22 punts a 8 del descens. La Guineueta, en canvi, respira tranquil·la a mitja taula, després de la victòria, amb 34 punts.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Llop, Riera, Masferrer, Borgstrom, Lorenzo, Saladrich, Garcia, Rubio, Poza, Vázquez i Agudo.

EE Guineueta CF (3): Gómez, Badia, Sánchez, Mora, Rodríguez, Quer, Bernauer, Crucera, González, Muyor i Jiménez.

Gols: 0-1 Bernauer (16′), 1-1 Agudo (23′), 1-2 Bernauer (38′), 2-2 Saladrich (51′), 2-3 Muyor (53′).

Àrbitre: Sr. Calvo Arandés (del. Barcelona). Ha amonestat Masferrer (89′) per les locals.

Incidències: partit corresponent a la 24ª Jornada de la Preferent Femenina (Grup I), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Sergio Reches (futfem.cat)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS