El Juvenil A, en un núvol (4-0)

El Sant Andreu va golejar el San Francisco gràcies a la gran efectivitat de cara a porteria. L’objectiu d’acabar sisens un cop assolida la permanència passava per derrotar un rival directe com l’equip balear. José, en dues ocasions, Sierra i Homet van ser els autors dels gols.

Tot i que la primera meitat va ser de domini illenc, el Juvenil A va esperar el seu moment i va acabar golejant. El San Francisco va demostrar ser un rival complicat i va gaudir de les millors ocasions a l’inici de l’encontre, i fins i tot l’àrbtre va anul·lar un gol a Plomer per falta a la sortida d’un córner. Els de Rubén García van resistir l’escomesa i van avançar-se amb un xut de José des de l’exterior de l’àrea just abans del descans.

El gol va donar aire al Juvenil A de cara al segon temps i va deixar tocat el San Francisco. Sierra ampliava la diferència a l’hora de joc i José va sentenciar definitivament a un quart d’hora pel final. El Sant Andreu va millorar en el seu joc i Homet va arrodonir el marcador a la recta final de l’enfrontament.

El Juvenil A supera el Nàstic i el San Francisco i es col·loca com a sisè classificat amb 38 punts a falta de dues jornades per a la finalització de la Divisió d’Honor. Aquest dimecres (20h) es reprèn el partit contra la Damm al Narcís Sala, amb el resultat de 0 a 1 a la mitja part. El pròxim encontre és contra La Salle el pròxim dissabte (16h) també al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Joan Fernández, Ferran Figueroa, Almirall, Carlos Garcia, Sierra, Nico (Navarro, 55′), José (Echevarria, 75′), Kevin, Toldrà (Martínez, 67′), Juanan i Joel (Homet, 76′).

San Francisco CD (0): Isi, Fuster (Papa, 81′), Òscar, Fran, Pau, Adri, Guille, Jover (Salamanca, 77′), Navalón, Alemu (Fernández, 57′) i Plomer (Alarcón, 66′).

Gols1-0 José (42′), 2-0 Sierra (60′), 3-0 José (75′), 4-0 Homet (85′).

Àrbitre: Sr. Calderiña Payón. Ha amonestat Navarro pels locals i Òscar i Pau pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 28ª Jornada de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Severiano Fernández

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018