El Juvenil A, en un núvol (4-0)

El Sant Andreu va golejar el San Francisco gràcies a la gran efectivitat de cara a porteria. L’objectiu d’acabar sisens un cop assolida la permanència passava per derrotar un rival directe com l’equip balear. José, en dues ocasions, Sierra i Homet van ser els autors dels gols.

Tot i que la primera meitat va ser de domini illenc, el Juvenil A va esperar el seu moment i va acabar golejant. El San Francisco va demostrar ser un rival complicat i va gaudir de les millors ocasions a l’inici de l’encontre, i fins i tot l’àrbtre va anul·lar un gol a Plomer per falta a la sortida d’un córner. Els de Rubén García van resistir l’escomesa i van avançar-se amb un xut de José des de l’exterior de l’àrea just abans del descans.

El gol va donar aire al Juvenil A de cara al segon temps i va deixar tocat el San Francisco. Sierra ampliava la diferència a l’hora de joc i José va sentenciar definitivament a un quart d’hora pel final. El Sant Andreu va millorar en el seu joc i Homet va arrodonir el marcador a la recta final de l’enfrontament.

El Juvenil A supera el Nàstic i el San Francisco i es col·loca com a sisè classificat amb 38 punts a falta de dues jornades per a la finalització de la Divisió d’Honor. Aquest dimecres (20h) es reprèn el partit contra la Damm al Narcís Sala, amb el resultat de 0 a 1 a la mitja part. El pròxim encontre és contra La Salle el pròxim dissabte (16h) també al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (4): Joan Fernández, Ferran Figueroa, Almirall, Carlos Garcia, Sierra, Nico (Navarro, 55′), José (Echevarria, 75′), Kevin, Toldrà (Martínez, 67′), Juanan i Joel (Homet, 76′).

San Francisco CD (0): Isi, Fuster (Papa, 81′), Òscar, Fran, Pau, Adri, Guille, Jover (Salamanca, 77′), Navalón, Alemu (Fernández, 57′) i Plomer (Alarcón, 66′).

Gols1-0 José (42′), 2-0 Sierra (60′), 3-0 José (75′), 4-0 Homet (85′).

Àrbitre: Sr. Calderiña Payón. Ha amonestat Navarro pels locals i Òscar i Pau pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la 28ª Jornada de la Divisió d’Honor (Grup III), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Severiano Fernández

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS