Homenatge a Santi Triguero

La UE Sant Andreu homenatgerà Santi Triguero pels seus 300 gols en la seva carrera aquest diumenge minuts abans del partit davant del FC Vilafranca. El club lliurarà una samarreta amb el seu nom i el dorsal 300 en els instants previs a l’encontre com a mostra de reconeixement a la seva trajectòria futbolística.

Triguero va arribar al Sant Andreu l’estiu de la temporada 2002/2003 i s’hi va quedar fins el final de la 2004/2005. En tres temporades, el davanter vilanoví va aconseguir un total de 38 gols amb la samarreta quadribarrada. A més, va viure dos ascensos: de Primera Catalana a Tercera i de Tercera a Segona B, sent un dels jugadors més estimats per l’afició andreuenca.

Des del 26 de juny de 2005, en què va marcar el gol decisiu de l’ascens contra el Mazarrón, Triguero no ha tornat a trepitjar el Narcís Sala en partit oficial.

Trajectòria

A més de la samarreta del Sant Andreu, Santi Triguero és un rodamón del futbol català. El vilanoví ha defensat la samarreta del Vilanova, el Nàstic de Tarragona, L’Hospitalet, el Gavà, el Cornellà, el Sitges, el Roda de Barà i el Vilafranca en cinc etapes diferents. A més, va ser internacional amb Catalunya el 2008 i va disputar uns minuts contra Argentina al Camp Nou.

La següent infografia de Lluís Montaner (@lapreviafcv) recull les dades dels 300 gols de Santi Triguero.

infografia triguero

Fotografia: Triguero, celebrant un gol amb la samarreta del Sant Andreu.
Pedro Castroverde | SPORT

Més en

El dijous 19, visita a la Casa Asil

Premsa12 de desembre de 2019

Obertes les inscripcions pel Campus de Nadal

Premsa11 de desembre de 2019

Celebrada la Junta General Ordinària d’Accionistes 2019

Premsa2 de desembre de 2019

Guillem Escarrabill causa baixa

Premsa2 de desembre de 2019