Meritori setè lloc del Juvenil A (3-0)

L’equip de Rubén García va tancar la temporada a la Divisió d’Honor amb una derrota a domicili davant el FC Barcelona. Un doblet de Blanco i Lee van sentenciar el Juvenil A, que acaba l’any en una meritòria setena posició.

Amb els deures fets després d’una gran trajectòria a la Divisió d’Honor, el Juvenil A visitava el Barça en una de les sortides més complicades de la temporada. Tot i el potencial del rival, els andreuencs van ser capaços d’empatar en el partit de la primera volta disputat al Narcís Sala.

Aquest cop, però, els blaugrana no van donar cap opció als quadribarrats. Lee va obrir el marcador ben aviat (2′) i Blanco va deixar el matx vist per sentència amb una jugada personal (27′) en una primera meitat en què el Barça va ser superior.

Al segon temps, novament Àlex Blanco va anotar per ampliar la diferència (66′), una diana que resultaria definitiva. El Sant Andreu va tenir poques oportunitats davant el Barça, però acaba l’any a la Divisió d’Honor havent completat un gran campionat.

El Juvenil A finalitza la Divisió d’Honor en setena posició amb un total de 41 punts, amb un balanç força positiu de 12 victòries, 5 empats, 13 derrotes, 39 gols a favor i 45 en contra. Només la victòria del Nàstic a Lleida va privar el Sant Andreu d’acabar en sisena posició.

FITXA TÈCNICA

FC Barcelona (3): Andreu, Rubén, Arnau (Chumi, 57′), Juanma (Montes, 70′), Enric, Ferran (Busquets, 70′), Blanco, Tur, Rio, Theo (Fati, 46′) i Lee.

UE Sant Andreu (0): Fajardo, Carlos García, Xala (Kiss, 70′), Sierra, Almirall, Kevin, José González (Johan, 57′), Juanjo, Jalal (Echevarría, 61′), Juanma (Toldrà, 65′) i Joel.

Gols1-0 Lee (2′), 2-0 Blanco (27′), 3-0 Blanco (66′).

Àrbitre: Sr. Montoro Ferreiro. Va amonestar Ferran, Tur i Rio pels locals i Almirall pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 30 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Fotografia: José González

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS