El Sant Andreu ha caigut derrotat al Narcís Sala davant un Cerdanyola ambiciós. Brian Canalejo ha avançat els quadribarrats de penal i Daisuke ha empatat pels vallesans abans del descans. A la segona meitat, Javi Sánchez ha anotat el gol de la victòria dels visitants i Viale ha vist la vermella en els minuts finals de l’encontre.

La diferència de joc entre les dues meitats del partit ha condemnat el Sant Andreu a la derrota aquest migdia al Narcís Sala. Durant el primer temps, amb Hugo de ‘9’ per la lesió de Gissi i la sanció de Yagüe, els andreuencs han dominat el partit i han tingut oportunitats per encarrilar els tres punts. Segovia ha desviat una rematada a la sortida d’una falta (3′) en la millor ocasió pels visitants només començar.

El Sant Andreu poc a poc ha arribat a l’àrea vallesana. Coca ha impedit el gold e Felipe en una rematada al segon pal (7′) i Hugo ha topat amb la fusta quan ho tenia tot a favor després d’una errada greu del porter visitant en l’intent de rebutjar una centrada franca de Payán (13′). Una bona passada de Canadell per Brian a l’interior de l’àrea ha provocat un penal de Coca, que només ha vist una groga per l’acció.

El mateix Brian ha transformat la pena màxima amb seguretat (15′), donant ales als quadribarrats. L’equip de Joan Esteva ha tingut una altra oportunitat en una bona jugada col·lectiva en què Hugo no ha arribat per poc a la rematada final (25′). Just abans del descans, una pèrdua al mig del camp ha provocat un contracop ràpid del Cerdanyola que ha acabat en el gol de l’empat: centrada de Diego al segon pal, control de Daisuke i xut col·locat al segon pal (42′).

Una gerra d’aigua freda de la que el Sant Andreu no s’ha pogut recuperar. Pocs minuts després de l’inici de la segona part, novament un error en zona defensiva ha permès que Daisuke centrés una pilota rasa perquè Javi Sánchez marqués a plaer i completés la remuntada del conjunt vallesà (62′). Els andreuencs no s’han aixecat del cop i han transitat pel camp amb una possessió estèril de l’esfèrica.

Els minuts passaven i només l’entrada de Ferran Roca i Alberto García en la recta final ha canviat una mica el ritme del matx, però el Sant Andreu no ha aconseguit l’empat. A més, Viale ha vist una targeta vermella directa per una falta dins l’àrea a la sortida d’un córner (86′). La impotència quadribarrada contrastava amb la ambició del Cerdanyola, que s’ha endut els tres punts gràcies a un partit molt seriós.

Així doncs, el Sant Andreu es manté amb 47 punts i cau a la novena posició de la taula. La setmana vinent els andreuencs visitaran l’Ascó, equip que està només tres punts per sota en la classificació.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Méndez, Viale, Melo, Payán, Jorge Muñoz, Pluvins (Rubén Carreras, 63’), Brian (Ferran Roca, 76’), Canadell (Alberto García, 76’), Felipe i Hugo.

Cerdanyola del Vallès FC (2): Coca, Pitu, Víctor Durán, Barriendos, Aitor (Cuadras, 53’), Juli, Jota, Molins, Daisuke (Turu, 82’), Diego (Blasco, 65’) i Javi Sánchez.

Gols: 1-0 Brian p. (15’), 1-1 Daisuke (43’), 1-2 Javi Sánchez (62’).

Àrbitre: Sr. Romero Freixas (del. Tarragona). Ha amonestat Melo (30’), Jordi Méndez (71’), Brian (75’) i Jorge Muñoz (89’) pels locals i Víctor Durán (12’), Coca (15’), Pitu (26’) i Jota (33’) pels visitants. Ha expulsat Viale amb vermella directa (87’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 34 de Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Adrià Giménez

Àudio complet de la roda de premsa de Joan Esteva

Vídeo resum de BTV

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS