Sis juvenils pujaran al primer equip

La gran temporada duta a terme pel Juvenil A de la UE Sant Andreu significarà que sis juvenils pugin al primer equip de cara a la pròxima temporada, d’acord amb la decisió presa pel coordinador del futbol base, Àlex Redondo, i l’entrenador del primer equip, Joan Esteva.

Els sis escollits començaran la pretemporada amb el primer equip. Dos d’ells ja han disputat minuts amb el primer equip i han anat a diverses convocatòries: Jordi Méndez, que ja ha participat durant les darreres setmanes en diversos partits com a lateral dret i com a central, i Carlos García, també central, que va debutar aquest diumenge a Ascó.

A més, també iniciaran els entrenaments amb el primer equip el migcampista Joel ArmengolJosé González, que pot jugar d’extrem o de davanter; Juanan Gallego, un futbolista que s’adapta a l’extrem, a la mitjapunta i fins i tot al lateral esquerra; i el davanter Jalal Kasmi.

Fotografia: Arxiu. | Severino Fernández

 

 

Més en

[VÍDEO] Encara no ets soci del Sant Andreu?

Premsa16 d'agost de 2017

El CE Districte 030, batejat com a Sant Andreu Atlètic

Premsa14 d'agost de 2017

Bones sensacions de cara l’inici de la lliga (3-0)

Premsa14 d'agost de 2017

Últim test abans del debut

Premsa12 d'agost de 2017