Sis juvenils pujaran al primer equip

La gran temporada duta a terme pel Juvenil A de la UE Sant Andreu significarà que sis juvenils pugin al primer equip de cara a la pròxima temporada, d’acord amb la decisió presa pel coordinador del futbol base, Àlex Redondo, i l’entrenador del primer equip, Joan Esteva.

Els sis escollits començaran la pretemporada amb el primer equip. Dos d’ells ja han disputat minuts amb el primer equip i han anat a diverses convocatòries: Jordi Méndez, que ja ha participat durant les darreres setmanes en diversos partits com a lateral dret i com a central, i Carlos García, també central, que va debutar aquest diumenge a Ascó.

A més, també iniciaran els entrenaments amb el primer equip el migcampista Joel ArmengolJosé González, que pot jugar d’extrem o de davanter; Juanan Gallego, un futbolista que s’adapta a l’extrem, a la mitjapunta i fins i tot al lateral esquerra; i el davanter Jalal Kasmi.

Fotografia: Arxiu. | Severino Fernández

 

 

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa23 de març de 2018

Agafar ritme de creuer

Premsa23 de març de 2018

Vine diumenge al partit de la Marató de TV3 al Narcís Sala

Premsa21 de març de 2018

Victòria contundent del Sant Andreu (4-1)

Premsa21 de març de 2018