El Sant Andreu afronta un derbi d’altura a Nou Barris davant el Muntanyesa. Un encontre entre dos rivals directes per accedir a les places de promoció que es presenta com un tot o res: qui guanyi mantindrà les opcions, qui perdi pràcticament s’acomiadarà de qualsevol esperança.

Quatre quilòmetres. Aquesta escassa distància és la que separa el Narcís Sala del Municipal Nou Barris. El Sant Andreu disputarà un derbi decisiu a aquestes alçades de la temporada per la situació dels dos equips a la classificació. Els quadribarrats són setens amb 44 punts, a set de la promoció, i la “Monta” ocupa la sisena posició amb 53 punts, a només un de les primeres quatre places.

Ara bé, en les darreres jornades el Muntanyesa només ha sumat cinc punts de quinze i acumula tres encontres sense guanyar. Una ratxa que podria aprofitar el Sant Andreu després de la golejada del diumenge passat contra el Morell. Tot i això, sumar els tres punts a Nou Barris serà una tasca titànica, atès que només ho ha aconseguit el Gavà.

En el derbi de la primera volta el Sant Andreu es va imposar al Narcís Sala per 2 a 0 en un encontre en què va ser el dominador del partit. No obstant això, les dimensions del Municipal Nou Barris i la fortalesa del Muntanyesa a casa són dos factors a tenir en compte per al duel d’aquest diumenge. De la capacitat d’adaptació del Sant Andreu al terreny de joc dependrà bona part de les seves possibilitats en el derbi.

Joan Esteva recupera Llamas després d’un mes i mig. El lateral es va lesionar en el transcurs del derbi contra l’Europa i podrà tornar a disputar minuts amb la quadribarrada. L’entrenador andreuenc també podrà comptar amb Viale, sancionat la darrera jornada, però perd Pluvins per acumulació de targetes, així com el juvenil Alberto García, que debuta en una convocatòria. Noguera, Guerrero, Xavi Jiménez i Gissi són baixa per lesió. Per la “Monta”, Toni Escudero perd José Santos també per sanció.

Accés al Municipal Nou Barris

Els aficionats del Sant Andreu hauran d’accedir a l’estadi per la porta del carrer d’En Tissó. A més, els socis podran comprar les entrades per només cinc euros, d’acord a un pacte entre ambdós clubs.

CF MUNTANYESA – UE SANT ANDREU

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 33
Arbitratge: Bruno Montoro Ferreiro (del. Barcelona), assistit per José María Rodríguez Enrique (del. Barcelona) i Carlos Eduardo Sidoine Farfán (del. Barcelona).
Estadi: Municipal Nou Barris
Horari: diumenge 10 d’abril, 12h.
Previsió meteorològica: ennuvolat, uns 14º.

Fotografia: Felipe Sa, en acció en el derbi al Narcís Sala. | Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS