Una UE Sant Andreu més transparent

La UE Sant Andreu, donades les circumstàncies institucionals extraordinàries viscudes els darrers dies, ha decidit per iniciativa del president, Manuel Camino, prendre dues mesures amb l’objectiu de millorar la transparència del club de cara a tots els socis i aficionats.

Convocar una Assemblea social

Abans del final d’aquesta temporada, la UE Sant Andreu convocarà una assemblea oberta per tots els socis i aficionats quadribarrats. En aquesta trobada s’exposaran els comptes del club i hi haurà un debat sobre el passat, el present i el futur de l’entitat en què tothom qui vulgui podrà intervenir-hi.

Obrir la Junta General d’Accionistes

El president Camino comunica que informarà puntualment de les juntes generals d’accionistes de la UE Sant Andreu. L’assistència serà oberta a tothom, per bé que només els accionistes del club tindran vot en les decisions que s’hagin de prendre.

Aquestes dues mesures contribuiran a tenir un club més transparent. Així mateix, la UE Sant Andreu està oberta a escoltar propostes i iniciatives per millorar la gestió de l’entitat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS