Azparren: “Vull que cada aficionat del Poble estigui orgullós del Sant Andreu”

La UE Sant Andreu ha presentat Mikel Azparren com a nou entrenador aquest matí al Narcís Sala. A Azparren l’han acompanyat el director esportiu, Àlex Redondo, i el directiu encarregat de l’àrea esportiva, Xavier Orts.

Azparren s’ha mostrat il·lusionat per la nova etapa que enceta al capdavant del primer equip. “Vull que cada aficionat del Poble estigui orgullós del Sant Andreu”, ha afirmat. Sobre com jugarà el seu equip, el tècnic andreuenc ha manifestat que “el Sant Andreu ha de ser un equip actiu i molt intens, l’objectiu és fer bé la feina i que l’afició marxi satisfeta de cada partit”.

Qüestionat per la seva elecció com a entrenador, Azparren ha explicat que “estava preparant-me per ser entrenador del Sant Andreu. Estic a punt i molt content”. Pel que fa a la plantilla de la temporada vinent, Azparren ha destacat que “en aquesta plantilla hi ha jugadors molt vàlids” i ha expressat que “intentarem treballar perquè hi hagi estabilitat en un projecte que sigui il·lusionant”.

El nou tècnic quadribarrat no ha esquivat les preguntes sobre les declaracions de Felipe Sa al seu compte de Twitter: “tinc molt bona relació amb Felipe, he estat com el seu germà gran i sempre m’ha transmès que està molt content al Sant Andreu”. Ara bé, Azparren ha apuntat que “no sé per què Felipe ha dit això just en aquest moment. Ell s’estima molt el Club”.

20160520_123924

Redondo elogia Joan Esteva i Mikel Azparren

Per la seva banda, el nou director esportiu, Àlex Redondo, ha tingut unes paraules per l’exentrenador Joan Esteva: “estem molt agraïts a la feina de Joan Esteva, ha potenciat els juvenils”. Redondo ha explicat que “vam decidir apostar per Azparren perquè respon al model de Club que volem” i ha defensat que “Azparren està sobradament capacitat i coneix perfectament el Sant Andreu, a més coneix els juvenils i hi confia”. El director esportiu ha puntualitzat que “la incorporació de la meva figura al costat d’Azparren respon a la necessitat de dotar el Club d’estabilitat esportiva”.

Orts es mostra optimista i desmenteix el diari ‘Sport’

Finalment, el directiu Xavier Orts ha parlat en nom de la Junta Directiva. “La idea és constructiva, treballar molt. Estem molt il·lusionats amb aquest nou projecte”, ha manifestat. Tanmateix, Orts ha sentenciat que “la Directiva desmenteix totalment la informació apareguda a ‘Sport’”, sobre la venda del club a Dinorah Santa Ana. Per acabar, el directiu encarregat de l’àrea esportiva ha dit que “ningú posarà més esforç i il·lusió que nosaltres pel Sant Andreu. Volem que l’afició estigui orgullosa de pertànyer al Club”.

Àudio de la roda de premsa completa

Fotografies: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS