Cap opció pel Sant Andreu (0-6)

Les noies de Carlos Sánchez es van veure superades pel Sabadell B, líder de la categoria Preferent, amb un resultat contundent al Narcís Sala. El conjunt arlequinat no va donar cap opció a les andreuenques i va sentenciar l’encontre abans del descans. A la segona meitat, tres gols més van arrodonir la golejada del Sabadell.

Amb els deures fets i la permanència a la butxaca, el Sant Andreu afrontava sense pressió el partit davant del Sabadell. L’equip del Vallès Occidental arribava com a líder de Preferent i necessitava els tres punts per acostar-se al títol. Ben aviat les visitants es van avançar amb un gol de Guerrero en els minuts incials del partit.

Barrero i Liria van sentenciar en només vuit minuts just abans de la mitja part. El 0 a 3 deixava el Sant Andreu molt tocat, i les quadribarrades no van poder fer res per capgirar la tendència al segon temps. El Sabadell no va afluixar el ritme i González, Moya i Vila van tancar un enfrontament que deixa les arlequinades a un punt de guanyar el campionat a la darrera jornada.

El Sant Andreu continua ocupant la dotzena posició amb 26 punts i tancarà la temporada diumenge vinent al camp de l’Atlètic Campclar, equip de la zona mitja de classificació, el pròxim diumenge a les 20h.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): López, Castelo, Riera, Masferrer, Esquena, Blanchard, Rubio, Saladrich, Borgstrom, Garcia i Vázquez.

CE Sabadell (6): Pons, Martínez, Moya, Vila, Muñoz, Guerrero, Liria, Pérez, González, Rodríguez i Barrero.

Gols: 0-1 Guerrero (2′), 0-2 Barrero (32′), 0-3 Liria (40′), 0-4 González (57′), 0-5 Moya (69′), 0-6 Vila (87′).

Àrbitre: Sr. Sánchez Pin (del. Barcelona). Va amonestar Blanchard (80′) per les locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 29 del Preferent Femení (Grup I), disputat a l’estadi Narcís Sala.

Fotografia: Arxiu. | Pedro Salado (Futfem.cat)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS