Cloenda al Narcís Sala

El Sant Andreu tanca la temporada a casa davant del Gavà, segon classificat de Tercera. L’equip del Baix Llobregat ja és matemàticament segon i arriba al Narcís Sala més pendent de la primera eliminatòria de la promoció d’ascens que de la darrera jornada del campionat.

Tot i que ni el Sant Andreu ni el Gavà s’hi juguen res, la Federació Catalana de Futbol va decidir mantenir l’horari inicial unificat, programat per les 12:30h. Els andreuencs són setens amb 54 punts i aspiren a acabar la temporada en aquesta posició, mentre que els gavanencs ocupen el segon lloc amb 69 punts. En el partit de la primera volta a la Bòbila ambdós conjunts van empatar a zero.

Joan Esteva ha decidit convocar tota la plantilla abans de l’encontre. No hi ha baixes per sanció, però segur que no podran jugar els lesionats Noguera, Guerrero, Xavi Jiménez ni Gissi. El gran paper dels juvenils en les darreres jornades els podria donar novament l’oportunitat de jugar d’entrada o sortint des de la banqueta.

Per la seva part, el Gavà té fins a quatre jugadors amb quatre grogues: Pujol, Cano, Jiménez i Iglesias, que corren el risc de perdre’s l’anada de la primera eliminatòria de la promoció. A més, Forti es va retirar amb molèsties el darrer partit i Cazorla està sancionat per acumulació de targetes. Amb aquests condicionants, Juanma Pons també podria presentar una alineació no habitual.

Així doncs, amb tot el peix venut, el Sant Andreu buscarà una nova victòria que permeti acabar la temporada amb bon regust de boca, mentre que el Gavà pretén continuar amb les bones sensacions per encarar les eliminatòries de la millor manera possible.

UE SANT ANDREU – CF GAVÀ

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 38.
Arbitratge: Vicente Alexandre Muñoz Baquero (del. Vallès Occidental), assistit per Marc Padrós Baciero (Vallès Occidental) i Pablo De la Iglesia Muñoz (Vallès Occidental).
Estadi: Narcís Sala.
Horari: diumenge 15 de maig, a les 12:30h.
Previsió meteorològica: ennuvolat, uns 20º.

Fotografia: Jorge Muñoz, en acció durant el partit de la primera volta. | Judit Andreu

 

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018