Comunicat oficial de la UE Sant Andreu

La UE Sant Andreu desmenteix rotundament les informacions publicades pel grup ‘Coordinadora Andreuenca’, les quals manifesten una voluntat inexistent de privatitzar el Narcís Sala per dur-hi a terme lligues de futbol 7.

En cap cas es suprimiran equips del futbol base per donar entrada a lligues privades. Ben al contrari, la previsió per la pròxima temporada és d’un augment del 30% del futbol base de la UE Sant Andreu.

Tanmateix, l’acord d’afiliació amb el club Districte 030, que la Junta Directiva negociava des de feia temps, és un pas endavant i una reivindicació resolta per mantenir un vincle entre els juvenils i el Sant Andreu per tal que guanyin minuts i experiència i puguin arribar a jugar al primer equip.

Volem remarcar també que la UE Sant Andreu abona tots els arbitratges en els terminis que estableix la Federació Catalana de Futbol.

El club lamenta novament la publicació d’informacions falses que només perjudiquen el nom i la imatge de l’entitat i continua treballant per encarar la pròxima temporada amb totes les garanties.

Més en

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018