El Femení acaba amb derrota (5-1)

El Femení del Sant Andreu ha acabat la temporada a Preferent en dotzena posició amb 26 punts. Les quadribarrades van caure derrotades en la darrera jornada contra un dels rivals complicats de la categoria, l’Atlètic Campclar, de manera contundent. Vázquez va fer el gol de l’honor de les andreuenques en el darrer minut de l’encontre.

El conjunt tarragoní va posar la directa i ben aviat dominava el marcador amb gols de Gràcia i Becerra abans del primer quart d’hora. Navarro va sentenciar dos minuts previs al descans. El Sant Andreu no va poder reaccionar i va encaixar dos gols més a la segona meitat, obra de Tello. Susana Vázquez va anotar la diana andreuenca a un minut pel final.

Després d’una temporada difícil, el Femení tanca la seva participació a Preferent amb l’objectiu aconseguit: la permanència, a més, sense patiments en les darreres tres jornades. Un balanç de set victòries, cinc empats i divuit derrotes ha estat suficient per mantenir la categoria i continuar competint-hi l’any vinent.

FITXA TÈCNICA

At. Campclar (5): Tello, Domènech, Alcalà, Navarro, Elías, Barriga, March, Gràcia, Peña, Becerra i Clemente. També va jugar Cañón.

UE Sant Andreu (1): Llop, Castelo, Arozarena, Masferrer, Esquena, Borgstrom, Rubio, Saladrich, Vázquez, Poza i Vila. També va jugar López.

Gols: 1-0 Gràcia (3′), 2-0 Becerra (13′), 3-0 Navarro (43′), 4-0 Tello (61′), 5-0 Tello (86′), 5-1 Vázquez (89′).

Àrbitre: Sr. Santiago Vicente (del. Tarragona). Sense amonestacions.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 30 de Preferent (Grup I), disputat a l’estadi Ortega Parejo.

Fotografia: Arxiu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS