Protagonisme pels juvenils a Figueres

El Sant Andreu afronta el darrer desplaçament de la temporada amb una convocatòria farcida de juvenils. Jordi Méndez, Joel Armengol, Carlos García, Alberto García, José González i Juanan Gallego viatjaran a Figueres amb onze jugadors del primer equip quadribarrat.

Amb la feina feta i la tranquil·litat i la confiança que atorguen les dues últimes victòries, el Sant Andreu es desplaça aquest diumenge a Figueres per disputar un partit en què el rival tampoc s’hi juga res més enllà de l’honor. Joan Esteva ha donat oportunitats als juvenils en els últims partits i el de Vilatenim no serà una excepció.

A més de Jordi Méndez, estan convocats amb el primer equip Joel Armengol, Carlos García, Alberto García, José González i Juanan Gallego. Els tres primers ja han debutat, mentre que els dos darrers podrien tenir l’oportunitat aquesta jornada. Seran baixa per decisió tècnica Hugo, Canadell i Viale, a més del sancionat Carreras i dels lesionats Noguera, Guerrero, Xavi Jiménez i Gissi.

El Sant Andreu és setè amb 53 punts i el Figueres desè amb 50 punts. Una victòria acostaria els quadribarrats a l’objectiu de ser setens, la millor posició en què pot acabar l’equip andreuenc després d’aquest any. Per la seva banda, els empordanesos s’acomiadaran del seu estadi i també del seu entrenador, Edu Vílchez, que no continuarà la pròxima temporada.

Entrades a cinc euros

Els socis del Sant Andreu que es desplacin a Figueres podran comprar entrades a cinc euros, d’acord a un pacte entre ambdós clubs.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 37
Arbitratge: Jordi Molina Fernández (Vallès Occidental), David Rovira Campa (Vallès Occidental) i Adrià De la Fuente Domingo (Anoia).
Estadi: Municipal de Vilatenim
Horari: diumenge 8 de maig, 16:30h.
Previsió meteorològica: ennuvolat, uns 15º.

Fotografia: Arxiu. | Judit Andreu

Més en

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018

Triomf per a somiar (0-2)

Premsa11 de març de 2018