Protagonisme pels juvenils a Figueres

El Sant Andreu afronta el darrer desplaçament de la temporada amb una convocatòria farcida de juvenils. Jordi Méndez, Joel Armengol, Carlos García, Alberto García, José González i Juanan Gallego viatjaran a Figueres amb onze jugadors del primer equip quadribarrat.

Amb la feina feta i la tranquil·litat i la confiança que atorguen les dues últimes victòries, el Sant Andreu es desplaça aquest diumenge a Figueres per disputar un partit en què el rival tampoc s’hi juga res més enllà de l’honor. Joan Esteva ha donat oportunitats als juvenils en els últims partits i el de Vilatenim no serà una excepció.

A més de Jordi Méndez, estan convocats amb el primer equip Joel Armengol, Carlos García, Alberto García, José González i Juanan Gallego. Els tres primers ja han debutat, mentre que els dos darrers podrien tenir l’oportunitat aquesta jornada. Seran baixa per decisió tècnica Hugo, Canadell i Viale, a més del sancionat Carreras i dels lesionats Noguera, Guerrero, Xavi Jiménez i Gissi.

El Sant Andreu és setè amb 53 punts i el Figueres desè amb 50 punts. Una victòria acostaria els quadribarrats a l’objectiu de ser setens, la millor posició en què pot acabar l’equip andreuenc després d’aquest any. Per la seva banda, els empordanesos s’acomiadaran del seu estadi i també del seu entrenador, Edu Vílchez, que no continuarà la pròxima temporada.

Entrades a cinc euros

Els socis del Sant Andreu que es desplacin a Figueres podran comprar entrades a cinc euros, d’acord a un pacte entre ambdós clubs.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Tercera Divisió (Grup V): Jornada 37
Arbitratge: Jordi Molina Fernández (Vallès Occidental), David Rovira Campa (Vallès Occidental) i Adrià De la Fuente Domingo (Anoia).
Estadi: Municipal de Vilatenim
Horari: diumenge 8 de maig, 16:30h.
Previsió meteorològica: ennuvolat, uns 15º.

Fotografia: Arxiu. | Judit Andreu

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018