Àlex Makaay defensarà les quatre barres

Àlex Torremorell, conegut futbolísticament com a ‘Makaay‘ (Barcelona, 20 d’agost de 1991), és el segon fitxatge del Sant Andreu 2016/2017. El davanter barceloní signa per una temporada i posarà el seu gol al servei de l’equip quadribarrat.

Makaay ha jugat aquesta temporada passada al Palamós. Una lesió el va mantenir allunyat dels terrenys de joc durant la primera volta del campionat. En el seu retorn a la gespa ha marcat quatre gols havent disputat disset partits. Abans, havia defensat els colors del Masnou, del Júpiter i del Vilassar de Dalt tant a Tercera com a Primera Catalana.

Es tracta d’un davanter jove i veloç. Makaay reforçarà la línia d’atac andreuenca amb el seu desequilibri i la seva verticalitat.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS