Carlos García puja al primer equip

Carlos García (Ripollet, 18 de maig de 1997) puja al primer equip i signa la renovació amb la UE Sant Andreu per dues temporades. El defensa quadribarrat ha debutat aquesta temporada amb el primer equip en els minuts finals del partit davant l’Ascó, el passat 24 d’abril.

Carlos García ha completat una gran temporada amb el Juvenil A. El ripolletenc va arribar l’estiu passat al juvenil quadribarrat provinent de l’UFB Jabac Terrassa i ha estat un dels fixes a la Divisió d’Honor.

És un defensa alt, tècnic i corpulent que tant pot ocupar la posició de central com la de lateral dret. Pot incorporar-se a l’atac amb les seves conduccions i a més és ràpid tot i la seva alçada.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS