David Toro, pòlvora pel Sant Andreu

David Toro (Sant Boi de Llobregat, 16 de desembre de 1992) es converteix en la tercera incorporació del Sant Andreu. Els disset gols que ha marcat aquesta temporada amb el Santfeliuenc l’han convertit en un dels pitxitxis de Tercera Divisió catalana i és la millor carta de presentació d’aquest jove davanter de només 23 anys.

Toro ha jugat les dues darreres temporades al Santfeliuenc i ha explotat aquest any amb un gran registre golejador. De fet, ha estat un dels referents del seu equip i una de les claus de la permanència. Abans havia debutat al futbol amateur amb el Marianao i s’ha format al futbol base del Casablanca, del Barcelona, del Cornellà i del Santboià.

És un davanter alt, fort i hàbil que a més de tenir molt gol destaca per la seva polivalència, atès que pot jugar en qualsevol posició d’atac. Inicialment era mitjapunta, però també s’ha desenvolupat com a extrem i davanter centre. Alhora, Toro té capacitat per fer conduccions i trencar línies rivals, una bona tècnica i potència i col·locació en el xut a porteria.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS