Dos minuts fatídics per les quadribarrades del Juvenil Cadet (2-0)

El Sant Andreu va caure al camp del Santa Eugènia en el partit d’anada de la Fase d’Ascens a Primera Juvenil Cadet. Les quadribarrades van encaixar dos gols en dos minuts a la primera meitat i no van poder retallar la diferència tot i un molt bon segon temps. Aquest dissabte es jugarà l’encontre de tornada al Narcís Sala (18h).

Una fortíssima tempesta donava la benvinguda als dos equips una hora i mitja escassa abans de l’inici del partit. L’abundant aigua aportava dosis d’incertesa de si finalment el col·legiat marcaria l’inici d’un encontre que finalment es disputaria sobre un terreny de joc que aniria millorant el seu estat a mesura que avançaven els minuts, però que començava amb grans tolls d’aigua sobretot als costats del mateix.

A la primera part, el Santa Eugènia es trobava molt millor dins el camp i traslladava aviat aquesta comoditat amb algunes arribades a la porteria andreuenca defensada per Carmen Medina. Les quadribarrades tampoc van transformar en ocasions clares algunes jugades aïllada. Tot i la dificultat, dels peus de Marina Jiménez naixia la primera ocasió pel conjunt quadribarrat que no acaba en gol després de la intervenció de la portera gironina Maria Rodríguez.

A partir dels deu minuts el conjunt andreuenc pagava la seva sobremotivació amb uns nervis massa latents i un desordre tàctic que facilitava el joc directe i vertical del conjunt gironí. Les locals s’avançaven al minut 26 gràcies a un potent i llunyà colpeig de Paula Subirana que la portera andreuenca no va poder aturar. Tan sols un minut més tard, la mala fortuna feia posar el 2 a 0 pel Santa Eugènia en un mal rebuig de Clàudia Martí que entrava per sobre de la portera quadribarrada al minut 27 de la primera part.

Una acció que suposava un gerro d’aigua freda sobre  l’equip andreuenc, que rebia massa càstig. El 2 a 0 i les posteriors accions del conjunt local, que en només deu minuts estavellava tres pilotes al travesser, evidenciava el moment crític del Sant Andreu abans del descans.

A la represa, el partit va canviar totalment. Un Sant Andreu molt més tranquil i amb les idees molt clares aprofitava la seva superioritat tècnica com a conjunt per fer-se amb el control de la pilota i jugar a camp rival pràcticament la totalitat de la segona part. El Santa Eugènia es limitava a defensar la seva porteria i deixava les seves aproximacions de perill als ràpids contraatacs que passaven sempre per la seva davantera més perillosa, Lara Fabra. Un xut de falta directa va treure la millor aturada de Carmen Medina quan la pilota ja entrava per l’escaire, en la que va ser l’oportunitat la més clara de les locals a la segona part.

El domini de les andreuenques era clar i poc a poc es traslladava amb arribades perilloses a l’àrea. Al minut 62 Júlia Poquet va tenir l’ocasió més clara de la segona part en un u contra u que la portera local va resoldre amb solvència. Abans, les arribades per la banda esquerra de Laia Parera i Maria Rubio van fer passar els pitjors moments al conjunt gironí, que malgrat tot va aconsegueir mantenir la seva porteria a zero fins al final del matx.

A la postre, dues meitats del tot diferenciades, la primera pel conjunt local i la segona pel conjunt visitant, amb la evident diferència d’un marcador que al final del partit demostrava massa diferència a favor d’un equip local que havia estat més encertat de cara a porteria. Però, les sensacions de la segona part fan tenir esperança al conjunt quadribarrat que marxava de girona amb massa castig i poc premi pel que s’havia vist al camp.

La tornada, dissabte vinent (18h) al Narcís Sala. Les quadribarrades hauran de remontar un 2 a 0 per aconseguir l’ascens a Primera.

FITXA TÈCNICA

CF Santa Eugènia (2): Maria Rodríguez, Paula Subirana, Lara Fabra, Laura Valentí, Ainhoa Martín, Anna Esteve, Emma Casanovas, Nerea Nocete, Aida Garcia, Meritxell Danes, Ariadna Alvareda. // Raquel Güell, Marta Amorós i Maria Pilsa.

UE Sant Andreu (0)
: Carmen Medina, Raquel Mejías, Laia Parera, Lucía Roda, Núria Lorenzo, Clàudia Martí, Marina Jiménez, Marta Visa, Júlia Poquet, Luna Martínez, Maria Rubio. // Montserrat Fernández, Sílvia López, Laura Malaguilla, Mariona Nicolàs, Eva Moreno i Laia Marimón.

Gols: 1-0 Paula Subirana (26′), 2-0 Clàudia Martí p.p. (27).

Àrbitre: Sr. Sergio Jiménez (del. Girona). Va amonestar Ainhoa Martín (26′) per les locals.

Incidències: partit corresponent a l’anada de la Fase Ascens a Primera Divisió Juvenil Cadet, disputat a l’estadi Municipal Can Gibert davant uns 200 espectadors.

Més en

Derrota des del punt de penal (2-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Juanan dóna tres punts al Sant Andreu (1-0)

Premsa16 de febrer de 2020

Sant Andreu – Sants: necessitats diferents

Premsa15 de febrer de 2020

Prèvia Femení B

Premsa14 de febrer de 2020