Jalal signa per dues temporades

Jalal Kasmi (Sabadell, 26 de juny de 1997) amplia el seu contracte amb la UE Sant Andreu per les pròximes dues temporades. Jalal ha estat el màxim golejador del Juvenil A a la Divisió d’Honor amb deu gols i tindrà l’oportunitat amb el primer equip.

Jalal havia arribat l’estiu passat al Narcís Sala de la mà de Rubén García. Abans havia jugat al futbol base del Mollet. Aquest any ha explotat futbolísticament consolidant-se a la Divisió d’Honor Juvenil.

Es tracta d’un davanter centre fort, murri i amb instint golejador. Els aficionats que l’han vist jugar amb el Juvenil A ja han gaudit de la qualitat de Jalal, que també ha convençut l’entrenador i el director esportiu per apostar per ell.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS