Javi Santolalla, primer fitxatge andreuenc

Javier Santolalla (Barcelona, 5 de maig de 1988) es converteix en el primer fitxatge del Sant Andreu de Mikel Azparren per la temporada 2016/2017. Arriba un nou reforç pel mig del camp quadribarrat després de signar les primeres renovacions.

Santolalla era un dels capitans i homes importants del Júpiter, on ha jugat les darreres quatre temporades. Ha defensat també les samarretes de la Gramanet, el San Cristóbal i el Vilafranca, però la seva trajectòria va començar a la UE Sant Andreu la temporada 2007/2008. A més, és un futbolista format al futbol base andreuenc.

Es tracta d’un migcampista que pot jugar de migcentre o ocupar les posicions de la banda esquerra. Un futbolista polivalent, esquerrà i amb bona tècnica que reforçarà la zona de mitjos del Sant Andreu.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS