Joan Noguera renova amb el Sant Andreu

El defensa Joan Noguera (Bagà, 5 de desembre de 1991) continuarà una temporada més al Narcís Sala. El central i la UE Sant Andreu han arribat a un acord per renovar el seu vincle durant un any. D’aquesta manera, Noguera complirà la seva segona temporada amb la quadribarrada.

Noguera va arribar l’estiu passat provinent del filial del CE Sabadell. Abans, el central baganès havia jugat pel Gavà i la Gramanet, equip amb el qual va debutar a Tercera Divisió. Central fort, ràpid i amb bona rematada, Noguera ha estat un dels pilars de la defensa aquesta temporada havent disputat 18 partits fins que una inoportuna lesió a finals de febrer el va deixar fora dels terrenys de joc en el tram final del campionat.

El defensa s’incorporarà a la pretemporada del primer equip un cop completada la recuperació i serà una peça important en l’engrenatge defensiu andreuenc.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS