Jordi Méndez, andreuenc dos anys més

Jordi Méndez (Barcelona, 2 de gener de 1997) ha signat dos anys de renovació amb la UE Sant Andreu. El defensa acumula nou temporades al Narcís Sala des de la categoria d’Aleví i ha arribat finalment al primer equip gràcies al seu esforç i persistència. Azparren no ha dubtat en comptar amb ell pel nou projecte esportiu quadribarrat.

Méndez ja ha disputat quinze partits amb el primer equip sota les ordres de Joan Esteva, que va apostar per ell davant la plaga de lesions que va patir el Sant Andreu a finals de febrer. Ha actuat tant de central com de lateral dret, completant grans encontres i mostrant la maduresa necessària.

Es tracta d’un defensa polivalent, contundent i ràpid en les cobertures i en el tall. A més, es pot incoporar a l’atac si juga de lateral dret. Es va convertir en una peça clau en les darreres jornades de la temporada passada i va ser molt elogiat pels seus entrenadors.

Fotografia: Judit Andreu

Més en

El Sant Andreu visita la Casa Asil un any més

Premsa15 de desembre de 2017

Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2017

Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Premsa11 de desembre de 2017

Les obres a la coberta de la tribuna, a partir de dijous

Premsa11 de desembre de 2017