Jordi Méndez, andreuenc dos anys més

Jordi Méndez (Barcelona, 2 de gener de 1997) ha signat dos anys de renovació amb la UE Sant Andreu. El defensa acumula nou temporades al Narcís Sala des de la categoria d’Aleví i ha arribat finalment al primer equip gràcies al seu esforç i persistència. Azparren no ha dubtat en comptar amb ell pel nou projecte esportiu quadribarrat.

Méndez ja ha disputat quinze partits amb el primer equip sota les ordres de Joan Esteva, que va apostar per ell davant la plaga de lesions que va patir el Sant Andreu a finals de febrer. Ha actuat tant de central com de lateral dret, completant grans encontres i mostrant la maduresa necessària.

Es tracta d’un defensa polivalent, contundent i ràpid en les cobertures i en el tall. A més, es pot incoporar a l’atac si juga de lateral dret. Es va convertir en una peça clau en les darreres jornades de la temporada passada i va ser molt elogiat pels seus entrenadors.

Fotografia: Judit Andreu

Més en

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018

Segovia: ‘La il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és’

Premsa17 de maig de 2018