Jordi Méndez, andreuenc dos anys més

Jordi Méndez (Barcelona, 2 de gener de 1997) ha signat dos anys de renovació amb la UE Sant Andreu. El defensa acumula nou temporades al Narcís Sala des de la categoria d’Aleví i ha arribat finalment al primer equip gràcies al seu esforç i persistència. Azparren no ha dubtat en comptar amb ell pel nou projecte esportiu quadribarrat.

Méndez ja ha disputat quinze partits amb el primer equip sota les ordres de Joan Esteva, que va apostar per ell davant la plaga de lesions que va patir el Sant Andreu a finals de febrer. Ha actuat tant de central com de lateral dret, completant grans encontres i mostrant la maduresa necessària.

Es tracta d’un defensa polivalent, contundent i ràpid en les cobertures i en el tall. A més, es pot incoporar a l’atac si juga de lateral dret. Es va convertir en una peça clau en les darreres jornades de la temporada passada i va ser molt elogiat pels seus entrenadors.

Fotografia: Judit Andreu

Més en

Victòria del Sant Andreu Atlètic i derrota del Juvenil A

Premsa20 de març de 2018

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018

Victòria per continuar mirant amunt (3-1)

Premsa18 de març de 2018

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018