Les noies del Juvenil Cadet són de Primera!

L’equip femení Juvenil Cadet de la UE Sant Andreu ha aconseguit l’ascens a Primera Divisió aquest diumenge en remuntar davant del Santa Eugènia. Les quadribarrades van guanyar per 5 a 0 i van aixecar l’eliminatòria després d’una derrota al partit d’anada.

El resultat de l’encontre d’anada (2-0) obligava el Sant Andreu a una proesa per remuntar l’eliminatòria. Les noies del Juvenil Cadet van posar la directa en els primers minuts gràcies a un gol de Marta Visa, que anotaria un ‘hat trick’, per obrir la llauna als cinc minuts. A la mitja hora de joc, Clàudia Martí empatava l’elimnatòria amb el segon gol quadribarrat (27′).

La sentència definitiva arribaria durant el segon temps. El Santa Eugènia no va poder recuperar-se del cop i les noies del Juvenil Cadet andreuenc van saber aprofitar les seves oportunitats. Marta Visa va completar la remuntada amb una diana al minut 61 i Nàdia Sánchez va sentenciar l’ascens (72′). Finalment, Visa va posar la cirereta al pastís amb el cinquè (78′).

Les quadribarrades van celebrar un ascens merescut sobre la gespa del Narcís Sala després de completar un gran partit. Moltes felicitats!

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (5): Carmen Medina, Raquel Megías, Laia Parera, Lucía Roda, Núria Lorenzo, Clàudia Martí, Nàdia Sánchez, Montserrat Fernández, Marta Visa, Luna Martínez i Maria Rubio. / Marina Jiménez, Sílvia López, Júlia Poquet, Laura Malaguilla, Eva Moreno i Laia Marimón.

CF Santa Eugènia (0): Maria Rodríguez, Laura Valentí, Ainhoa Martín, Anna Esteve, Emma Casanovas, Nerea Nocete, Raquel Güell, Marta Amorós, Aïda Garcia, Meritxell Danes i Ariadna Albareda. / Paula Subirana, Aroa Castillo i Elisenda Raurich.

Gols: 1-0 Marta Visa (5′), 2-0 Clàudia Martí (27′), 3-0 Marta Visa (61′), 4-0 Nàdia Sánchez (72′), 5-0 Marta Visa (78′).

Àrbitre: Sr. Molina Martínez, (del. Barcelona). Ha amonestat Marta Visa (31′), Sílvia López (35′), Nàdia Sánchez (52′) i Luna Martínez (71′) per les locals i Meritxell Danes (33′) i Paula Subirana (73′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la tornada de l’eliminatòria de la Fase d’Ascens a Primera Divisió Femení Juvenil Cadet, disputat a l’estadi Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS