Relleu a la banqueta del Femení

La UE Sant Andreu ha comunicat a l’entrenador del primer equip femení, Carlos Sánchez, que no continuarà la pròxima temporada al capdavant de l’equip. El Club desitja engegar un nou projecte esportiu per donar un impuls al futbol femení andreuenc.

La dupla formada per les exjugadores Aída García i Sara Mérida es farà càrrec de la banqueta del Femení. García ha tingut una trajectòria dilatada al Barcelona, l’Espanyol, l’Estartit, el Sant Gabriel i el Levante Las Planas i Mérida ha completat la seva carrera a l’Espanyol.

El Club vol agrair a Carlos Sánchez el seu compromís amb l’equip femení i la seva dedicació en una temporada difícil després del descens a Preferent en què ha complert amb l’objectiu de mantenir la categoria.

Fotografia: Futfem.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS