Alberto García Nieto s’acomiada de l’afició

Alberto García Nieto marxa del Sant Andreu destinació Màlaga. Ha estat un dels juvenils més destacats aquesta temporada i ha debutat amb el primer equip, havent marcat dos gols en quatre partits. El Club li dóna l’oportunitat d’explicar per què fitxa pel Málaga CF i d’acomiadar-se de l’afició andreuenca, així com desitjar-li molta sort i èxits en la seva nova etapa.

Alberto García

Me’n vaig perquè crec que és una experiència nova i una oportunitat molt gran per créixer com a jugador i poder demostrar que puc jugar en un nivell alt. Només vull donar les gràcies a la UE Sant Andreu per haver confiat en mi durant els darrers quatre anys i sobretot a Rubén García i a Àlex Redondo, que han sigut les persones que més m’han ajudat. També als companys que han estat amb mi aquest temps.

Vull donar les gràcies a l’afició del Sant Andreu. En els quatre partits que he pogut jugar amb el primer equip m’ha demostrat que és la millor afició de la categoria sens cap mena de dubte.

Visca el Sant Andreu!

Alberto García Nieto

 

 

Més en

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018