Arriba el primer partit oficial

Aquest dissabte (19h) la UE Sant Andreu rep el CE L’Hospitalet en la primera ronda de la Copa Catalunya. Un enfrontament que arriba en plena pretemporada i després del primer encontre davant l’EC Granollers, que va acabar amb empat a un gol. De fet, es tracta del primer partit oficial.

Ambdós equips tenen l’aspiració de classificar-se per la segona eliminatòria. Cal recordar que es juga a partit únic i per tant el guanyador passarà a la següent ronda En cas d’empat al final dels noranta minuts, el vencedor es decidiria directament en una tanda de penals. Qui es classifiqui es veuria les cares a la segona eliminatòria amb el Muntanyesa o bé el Granollers.

Un cop acabat l’encontre davant del Granollers, Mikel Azparren va afirmar que “ens fa il·lusió la Copa Catalunya, anirem a per ella“. El Sant Andreu haurà tingut 72 hores de descans entre ambdós enfrontaments, però les rotacions permetran que l’equip arribi en les millors condicions possibles a l’encontre amb L’Hospitalet a aquestes alçades de la pretemporada. Algunes molèsties musculars podrien descartar algun jugador a darrera hora.

Es qui no tindran minuts seran Joan Noguera ni Dani Guerrero. Ambdós continuen recuperant-se de les seves lesions i seran baixa per aquest primer encontre oficial de la temporada 2016/2017.

Les entrades costaran 3 euros pel públic en general, però els abonats de la temporada passada podran accedir al Narcís Sala amb els seus carnets. També es podrá entrar amb l’abonament d’aquest any. L’accés será únicament per la tribuna de l’estadi.

Fotografia: Àdria Giménez

UE SANT ANDREU – CE L’HOSPITALET

Competició: primera ronda de la Copa Catalunya Absoluta.
Horari: dissabte 30 de juliol, a les 19h
Estadi: Narcís Sala
Àrbitre: José Antonio Fernández Morillo (del. Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS