Coneix el calendari de Lliga

Aquest dimecres el Sant Andreu ha conegut el seu calendari del Grup V de Tercera Divisió. L’equip de Mikel Azparren debutarà a Cerdanyola del Vallès el cap de setmana del 20 i 21 d’agost i tancarà el campionat a La Pobla de Mafumet el 14 o 15 de maig.

Els derbis amb els equips barcelonins començaran aviat amb la visita de la Muntanyesa al Narcís Sala a la segona jornada. El Sant Andreu no visitarà el Júpiter fins la jornada 14 i l’Europa fins la jornada 16, ambdues situades durant el novembre.

La única jornada entre setmana prevista és la del 12 d’octubre. Els andreuencs rebran el Peralada, a qui van visitar l’any passat també entre setmana. Per acabar, el descans nadalenc començarà el 18 de desembre, data en què es tancarà la primera volta, i el campionat es reprendrà el 8 de gener amb l’inici de la segona part del campionat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS