Conveni de col·laboració a Costa d’Ivori

La UE Sant Andreu ha signat recentment un conveni de col·laboració entre el Club i Costa d’Ivori amb l’objectiu de recolzar l’educació i l’esport dels infants a l’Àfrica. L’acord consisteix en què l’empresa de telecomunicacions HiperACCESS construirà camps de futbol a Costa d’Ivori i el Sant Andreu hi aportarà entrenadors.

L’objectiu del conveni és formar jugadors joves en els valors de l’esport i contribuir al desenvolupament social dels infants. A més, alguns podrien venir a Sant Andreu de Palomar i formar part de futbol base andreuenc.

Durant la seva visita a Costa d’Ivori per signar el conveni, convidats pel govern ivorià, el president Manuel Camino i el directiu José Antonio Iniesta van regalar uns pins del Sant Andreu als representants de l’empresa, al president i al primer ministre del país africà.

WhatsApp-Image-20160708 (1)

El passat 1 de juliol un representant de l’empresa de telecomunicacions HiperACCESS va visitar les instal·lacions de la UE Sant Andreu al Narcís Sala i va tenir una trobada amb Manuel Camino i els gestors del Club.

El Club valora aquest conveni com un fet positiu i espera poder col·laborar en la formació de joves futbolistes.

Fotografies: UE Sant Andreu

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018