David López, qualitat al mig del camp

David López (Granollers, 5 de febrer de 1988) és nou jugador de la UE Sant Andreu. El migcampista vallesà ha signat dues temporades i reforçarà l’atac andreuenc. López pot jugar tant d’extrem com de mitja punta, i també ha rendit bé al lateral esquerra.

És un jugador amb experiència contrastada i amb més de 140 partits a Segona B. La seva polivalència l’han convertit en un jugador important a L’Hospitalet, el seu últim club abans de l’arribada al Narcís Sala. Als seus 28 anys, David López es troba en plena maduresa futbolística i aportarà veterania a un equip jove.

La seva trajectòria va començar al futbol base del Granollers i fins ara ha passat per les files del Badalona, el Manlleu, el Terrassa, el Prat, l’Olot i L’Hospitalet, la temporada passada. Aquest darrer any ha sigut una peça important pel conjunt riberenc i ha disputat 31 partits al campionat de Segona B.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Tocar de peus a terra

Premsa25 de març de 2017

Només s’hi val guanyar

Premsa25 de març de 2017

Últim gran duel al Narcís Sala

Premsa24 de març de 2017

Compra la col·lecció de cromos del Sant Andreu!

Premsa24 de març de 2017