David López, qualitat al mig del camp

David López (Granollers, 5 de febrer de 1988) és nou jugador de la UE Sant Andreu. El migcampista vallesà ha signat dues temporades i reforçarà l’atac andreuenc. López pot jugar tant d’extrem com de mitja punta, i també ha rendit bé al lateral esquerra.

És un jugador amb experiència contrastada i amb més de 140 partits a Segona B. La seva polivalència l’han convertit en un jugador important a L’Hospitalet, el seu últim club abans de l’arribada al Narcís Sala. Als seus 28 anys, David López es troba en plena maduresa futbolística i aportarà veterania a un equip jove.

La seva trajectòria va començar al futbol base del Granollers i fins ara ha passat per les files del Badalona, el Manlleu, el Terrassa, el Prat, l’Olot i L’Hospitalet, la temporada passada. Aquest darrer any ha sigut una peça important pel conjunt riberenc i ha disputat 31 partits al campionat de Segona B.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS