El Sant Andreu d’Azparren obre el teló

Aquesta tarda ha començat a caminar la UE Sant Andreu de Mikel Azparren. L’entrenador navarrès enceta una nova etapa pel Club com a tècnic de primer equip després d’haver estat jugador i membre de cos tècnic durant les darreres quatre temporades.

Així doncs, es torna a respirar futbol sobre la gespa del Narcís Sala després d’un estiu en què la direcció esportiva encapçalada per Àlex Redondo ha treballat incansablement i colze a colze amb el cos tècnic per configurar un equip competitiu i il·lusionant pels andreuencs.

La pretemporada quadribarrada ha començat amb una xerrada amb una plantilla amb nou cares noves. Els nou fitxatges han pogut conèixer els seus companys i els sis juvenils ascendits al primer equip també han tingut una primera presa de contacte, tot i que alguns ja havien tingut minuts la temporada passada.

Precisament, la renovació de la plantilla i del cos tècnic són la principal novetat d’un equip que ara per ara no es marca cap límit.

Posteriorment, la plantilla s’ha exercitat sobre la gespa del Narcís Sala. Als jugadors els espera un mes intens de preparació per l’inici del campionat de Tercera amb diversos partits amistosos per rodar-se. Està previst que el calendari s’oficialitzi durant aquesta setmana, mentre que la vinent coneixerem els capitans per aquesta nova temporada.

Fotografies: Jordi Cochran

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS