La pretemporada, gairebé definida

Dilluns 18 de juliol. És la data en què el Sant Andreu de Mikel Azparren començarà la pretemporada amb les sessions d’entrenament al Narcís Sala. L’equip andreuenc es prepararà durant un mes per l’inici del campionat de Tercera Divisió, probablement a partir de la segona quinzena d’agost.

El primer amistós programat serà el dimecres 27 de juliol al Narcís Sala (19h) davant l’EC Granollers, en el que serà el partit de presentació del primer equip. Per a la presentació l’entrada serà oberta i gratuïta.

El següent encontre programat serà el dissabte 30 o el diumenge 31, també al Narcís Sala en un horari per determinar, contra el CE L’Hospitalet. Serà la primera eliminatòria, a un partit, de la Copa Catalunya. Per aquest partit ja serà necessari l’abonament.

Després arribarà el Torneig d’Històrics. El dimecres 3 d’agost el Sant Andreu disputarà el triangular amb el CF Badalona i la UE Castelldefels, i en cas d’accedir a les semifinals i a la final també jugaria el dissabte 6 i el diumenge 7.

El dissabte 13, el Sant Andreu visitarà el CEF Cervera en un nou amistós. L’inici del campionat de Tercera Divisió està previst pel cap de setmana del 20 i 21 d’agost.

Ara per ara, aquest és el calendari definit de la pretemporada del Sant Andreu. En els pròxims dies es podrien confirmar més partits amistosos.

PRETEMPORADA 16/17

Inici dels entrenaments: 18 de juliol

Presentació oficial: UE Sant Andreu – EC Granollers: 27 de juliol (19h) al Narcís Sala

Copa Catalunya: UE Sant Andreu – CE L’Hospitalet: 30 de juliol (19h) al Narcís Sala

Torneig d’Històrics: UE Sant Andreu – CF Badalona / UE Sant Andreu – UE Castelldefels: 3 d’agost. Possible semifinal dissabte 6 i possible final diumenge 7

Amistós: CEF Cervera – UE Sant Andreu: 13 d’agost (19h) al Municipal de Cervera

Fotografia: José Raúl González

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS