Presentació oficial i empat final (1-1)

Els equips de la UE Sant Andreu per la temporada que està a punt de començar ja s’han presentat davant l’afició andreuenca. En una tarda ennuvolada, un miler de persones es van apropar al Narcís Sala per conèixer i esperonar les noves plantilles. L’actuació de Sambandreu també va rebre forts aplaudiments dels aficionats andreuencs, que esperaven amb paciència la sortida dels equips i dels parlamentaris sobre la gespa.

DSCF3974
El primer equip de la UE Sant Andreu.

Per ordre, van saltar a la gespa l’equip de Bàsquet, el Femení, el Juvenil A i el primer equip masculí. Josep Gallemí, entrenador del bàsquet andreuenc, va agrair l’aposta del Club per l’esport de la cistella. La capitana de l’equip femení, Mariona Masferrer, va animar els assistens a aficionar-se al futbol femení. El nou tècnic del Juvenil A, Josep Vicenç, també va donar les gràcies per l’aposta pel seu equip al capdavant dels juvenils. El capità i l’entrenador del primer equip, Dani Guerrero i Mikel Azparren, van prometre treball i compromís per la quadribarrada. Finalment, el president Manuel Camino i la regidora del districte Carmen Andrés van cloure els parlaments destacant la importància de la UE Sant Andreu pel Poble, el Districte i per Barcelona.

El Femení presenta una plantilla renovada per la nova temporada.
El Femení presenta una plantilla renovada per la nova temporada.
L'equip de Bàsquet no va faltar a la presentació.
L’equip de Bàsquet no va faltar a la presentació.
El Juvenil A espera completar una altra gran temporada a Divisió d'Honor.
El Juvenil A espera completar una altra gran temporada a Divisió d’Honor.

Un cop finalitzat l’acte i els escalfaments va començar el partit. Un encontre amb dos onzes amb una barreja de juvenils i de jugadors del primer equip que era el primer pels dos conjunts en aquesta pretemporada, amb pocs entrenaments a les cames, i que va tenir un ritme de joc lent. De fet, d’una meitat a l’altra només Joel Armengol es va mantenir uns minuts més sobre la gespa.

La primera part va ser igualada i va transcórrer sense ocasions clares de gol. Ambdós equips trepitjaven l’àrea contrària en accions comptades i sense arribar a generar una sensació de perill real. La dinàmica va canviar al segon temps, quan David Toro es va estrenar amb la quadribarrada. Una pilota xutada per Iván Fuentes va rebotar en el seu cos i Toro només va haver de controlar l’esfèrica i anotar a porteria buida (57′).

Joel Armengol va ser l'andreuenc amb més minuts. Foto: Adrià Giménez
Joel Armengol va ser l’andreuenc amb més minuts. Foto: Adrià Giménez

El Granollers va reaccionar amb una jugada que va acabar avortant Marc Priego. Els vallesans van estirar-se per buscar l’empat i Priego va blocar un xut llunyà i potent de Ricard Alcántara. A quinze minuts pel final, Carlos Cano va aconseguir l’empat amb una bona rematada a la sortida d’un córner.

En definitiva, un partit de proves a l’espera del primer enfrontament oficial. Aquest dissabte (19h) el Sant Andreu rebrà el CE L’Hospitalet al Narcís Sala en la primera ronda de la Copa Catalunya.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, David López, Carroza, Jandro Mejía, Joel, Pol Renyé, José González, Juanan, Jalal i Sekou. També han jugat Priego, Carlos, Juanma, Almirall, Jorge, Makaay, Montero, Toro, Gurrea i Méndez.

EC Granollers (1): Iván Fuentes, Xavi, Gerard, Èric, Burgos, Fuentes, Corzo, Sánchez, Joshua, Bargalló i Garrós. També han jugat Alcántara, Bellavista, Cano, Cañadilla, Erencia, Español, González, Miguel, Mur, Serra, Suárez i Valls.

Gols: 1-0 Toro (57’), 1-1 Carlos Cano (73’).

Àrbitre: Sergi Carrera (del. Anoia). Ha amonestat Sekou (41’), Joel (43’) i Jorge Muñoz (79’) pels locals i Burgos (44’) i Javi González (66’) pels visitants.

Incidències: partit amistós, posterior a la presentació dels equips de la UE Sant Andreu per la temporada 2016/2017.

Fotografies: Adrià Giménez (portada) i UE Sant Andreu.

Mikel Azparren valora el primer partit de la pretemporada

BTV recull alguns moments de la presentació i els gols

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS