A l’Històrics amb bones sensacions

El Sant Andreu trepitjarà aquest dimecres el Municipal del Guinardó per disputar el Torneig d’Històrics després de la victòria a la Copa Catalunya davant el CE L’Hospitalet. Els andreuencs no renuncien a res i jugaran un triangular contra el CF Badalona i la UE Castelldefels per classificar-se per les semifinals del tradicional torneig estiuenc.

L’exigència física de disputar dos partits gairebé consecutius, tot i que només es juguin 45 minuts de cadascun, farà que Mikel Azparren presenti canvis en els onzes inicials. A les 18h el Sant Andreu es veurà les cares amb el Castelldefels, recent ascendit a Tercera. En cas de victòria, l’encontre amb el Badalona seria a les 20h, i en cas de derrota a les 19h. Si els partits finalitzen amb un empat, el vencedor es decidiria en una tanda de penals.

Joan Noguera i Dani Guerrero són baixa segura per lesió. La disponibilitat de la resta de la plantilla dependrà de l’estat físic dels jugadors i de les rotacions i minuts que vulguin donar-los els tècnics a aquestes alçades de la pretemporada. Ara bé, el Sant Andreu manté la il·lusió per emportar-se un torneig que ja va guanyar fa dues temporades.

Un hipotètica classificació per semifinals suposaria un encontre el dissabte i en conseqüència hauria de buscar-se una data per disputar la segona ronda de la Copa Catalunya davant el CF Muntanyesa.

Fotografia: David Toro en una acció contra L’Hospitalet. | Adrià Giménez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS