Donació de 3.500 euros pel futbol base

La UE Sant Andreu ha rebut una donació de 3.500 euros per comprar material esportiu pel futbol base andreuenc. El director de l’empresa Footvia Sports Barcelona i representant del club Continental FC i Graham Partners, Christian Algar, ha entregat la donació al director esportiu quadribarrat, Àlex Redondo.

Continental FC va dur a terme una estada esportiva de dotze dies a Barcelona per disputar el torneig internacional de futbol base FIT 16, organitzat per Footvia Sports. La donació es deu al bon tracte rebut per part de la UE Sant Andreu durant l’estada del club americà a Barcelona.

També s’ha destacat la professionalitat i la bona organització demostrada per la UE Sant Andreu en els partits amistosos de l’equip americà contra tres equips del futbol base andreuenc el passat juny.

Fotografia: UE Sant Andreu

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018